Laura Cosoi a împărtășit cu fanii ei de pe rețelele sociale două rețete care deja au făcut furori printre cei care le-au încercat.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

De data aceasta, actrița, care urmează să devină mamă pentru a patra oară, a decis să prepare creveți cu unt, o rețetă ușoară, sățioasă și pe gustul tuturor iubitorilor de fructe de mare.

„Zilele trecute am preparat o oală mare de creveți în unt. A ieșit delicios, dar cheia este să găsești creveți proaspeți”, a scris Laura pe Instagram, unde a precizat cum se prepară acest fel de mâncare.

Creveți 500-700 g

3 căței usturoi

1/2 pachet de unt

2 pahare vin alb

Sare și piper

Busuioc sau pătrunjel

Mod de preparare

Se curăță și se spală creveții. Se pun la fiert nu mai mult de 5 min (mă refer la cei proaspeti nu prefierți) până capătă culoare. Separat se pune untul la încins, se adaugă cățeii de usturoi și creveții scurși din apa în care au fiert. Se lasă 3 min, se adaugă vinul, sarea și piperul după gust. În total se lasă pe foc nu mai mult de 6-7 minute. La final adaugi verdeață mărunțită.

Coaste de porumb

Ingrediente:

5 buc porumb

5 linguri ulei de măsline

2 linguri boia de ardei dulce Sare Parmezan

150 g Lămâie

Mod de preparare:

Se spală și se taie porumbul în 4. Se amestecă uleiul de măsline cu boiaua și sarea. Se pune porumbul în tavă și se unge. La final adaugi parmezanul ras și lasi la cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru aproximativ 35 minute. La final poți pune și zeamă de lămâie, după gust!
Se pare că Giulia Anghelescu a încercat deja această rețetă. Vedeta a comentat la postarea actriței: „Au fost delicioaseee, Laura Cosoi!”

 
 

Urmărește-ne pe Google News