Când cozonacul nu ni se pare de ajuns pentru masa de Paște și vrem să experimentăm și alte deserturi, mai ales că în această perioadă toți stăm în casă și avem timp suficient să ne jucăm cu ingredientele, Corina Caragea propune o rețetă de Lava Cake, absolut delicioasă.
„Eu nu sunt prietenă cu bucătăria, izolarea m-a împrietenit forțat și aceasta a fost prima încercare de prăjitură. Recunosc că pânî am mâncat-o, s-a răcit, iar înghețata s-a topit. Eram atât de entuziasmată, că i-am făcut o mie de poze până să o mănânc. Am văzut această rețetă la Alexandra Ușurelu și ea mi-a trimis link-ul. Am fost sigură că trebuie să o încerc și ei A fost foarte bună și sper să nu mă specializez că parcă văd că ies din izolarea asta cu câteva kilograme în plus”, a declarant Corina Caragea pentru Libertatea.
Am topit ciocolata cu untul. Apoi am amestecat cu zahăr și ouă,
vanilia, sarrea și făina. Le-am pus în formele pe care le-am găsit pe acasă,
deoarece nu eram pregătită cu ustensilele pentru prăjituri și le-am băgat la
cuptor 10 minute. Am pus zmeură și înghețată lângă ea și…putea fi servită.