„Eu nu sunt prietenă cu bucătăria, izolarea m-a împrietenit forțat și aceasta a fost prima încercare de prăjitură. Recunosc că pânî am mâncat-o, s-a răcit, iar înghețata s-a topit. Eram atât de entuziasmată, că i-am făcut o mie de poze până să o mănânc. Am văzut această rețetă la Alexandra Ușurelu și ea mi-a trimis link-ul. Am fost sigură că trebuie să o încerc și ei A fost foarte bună și sper să nu mă specializez că parcă văd că ies din izolarea asta cu câteva kilograme în plus”, a declarant Corina Caragea pentru Libertatea.
Ingrediente: ciocolată amăruie 50%, unt, ouă, făină, gălbenușuri,
vanilie, zahăr pudră și sare.
Am topit ciocolata cu untul. Apoi am amestecat cu zahăr și ouă,
vanilia, sarrea și făina. Le-am pus în formele pe care le-am găsit pe acasă,
deoarece nu eram pregătită cu ustensilele pentru prăjituri și le-am băgat la
cuptor 10 minute. Am pus zmeură și înghețată lângă ea și…putea fi servită.