Ingrediente papanași:

500 de grame de făină

O linguriță de praf de copt

O lingurița de sare

Coajă de lămâie rasă

Aromă de vanilie

300 de grame de brânză dulce de vacă

2 ouă

80 de grame de zahăr tos;

Un plic de zahăr vanilinat

Mod de preparare

„Se amestecă ouăle cu zahărul tos, dar și cu cel vanilat. Ulterior se adaugă și făina, alături de praful de copt și de coaja de lămâie.

Spre final se pune brânza și esența de vanilie. Ingredientele se frământă bine până în momentul în care compoziția devine una elastică, dar și omogenă. Astfel, se mai poate adăuga făină în cazul în care textura nu este chiar cea dorită”, potrivit Fanatik.

473614801_18480560317042304_2687485412265409022_nIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

După ce se întinde coca sub forma unei foi, se taie în forme rotunde cu ajutorul unui pahar. Uleiul se încinge și se adaugă aluatul de papanași, care trebuie să fie într-o baie de ulei, pentru ca aceștia să iasă pufoși. Se prăjesc pe ambele părți, iar ulterior se scot și se lasă la scurs pe un prosop de hârtie.

Cum ar putea arăta motivarea CCR în cazul secretizării declarațiilor de avere. Profesorul de drept Cristian Clipa: „Procurorii nu trebuie să fie serviți ca la restaurant”
Recomandări
Cum ar putea arăta motivarea CCR în cazul secretizării declarațiilor de avere. Profesorul de drept Cristian Clipa: „Procurorii nu trebuie să fie serviți ca la restaurant”

În funcție de preferințe, papanașii pot fi serviți cu gem sau cu smântână. Mai sunt și persoane care aleg însă combinații dulci, precum cremă de ciocolată albă, alături de ciocolată neagră”, potrivit sursei citate.

Google News Urmărește-ne pe Google News Abonați-vă la canalul Libertatea de WhatsApp pentru a fi la curent cu ultimele informații
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.