Adrienn Marton, soția lui Edvin Marton a dezvăluit care este preparatul preferat al interpretului. este vorba despre Salată de dovlecei cu brânză feta. La pregătirea preparatului a luat parte întreaga familie.
Timp de preparare: 10 minute
Număr de porții: 2
Ingrediente
- 5 linguri ulei de măsline
• 1 dovlcel sau zucchini mare
• 1 legătură de mărar proaspăt
• 2 linguri de suc de lămâie
• 600g brânză feta
• Sare, piper negru
Mod de preparare
- Curățați dovlecelul și tăiați-l în fâșii subțiri, apoi tocați mărarul și adăugați-l peste fasiile de dovlecel.
2. Pregătiți sosul pentru salată: într-un vas de sticlă, combinații sucul de lămâie cu sare și piper după gust, apoi adăugați treptat uleiul de măsline, amestecând energic un un tel, pentru a emulsiona dressing-ul.
3. Turnați sosul peste fasiile de dovlecel și mărar. Lăsăți sa se marineze timp de 10 minute. Gustați și, dacă vi se pare că salată e prea acră, adăugați miere după gust.
4. Presărați deasupra brânză feta tăiată în cubulețe și serviți.
Câştigător al unui premiu Emmy pentru cea mai bună compoziţie originală, Edvin Marton a cucerit audienţa internaţională după colaborarea sa excepţională cu patinatorul rus Evgeni Plushenko şi după câştigarea concursului Eurovision în anul 2008, alături de Dima Bilan.
„Sunt bucuros să mă întorc în Romania, o ţară ce are un loc aparte în inima mea, totodată sunt onorat să fac parte din juriu şi să cânt pe scena ediţiei aniversare a acestui grandios festival internaţional. Ne vedem la Braşov să sărbătorim excelenţa în muzică„, a declarat Edvin Marton despre participarea la ediţia din acest an a Festivalului.
Pentru prima dată în istoria Festivalului Cerbul de Aur, pentru realizarea trofeelor, s-a folosit un model digital volumetric 3D. Ediţia de anul acesta, care se va desfăşura, în perioada 29 august-2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov, va reuni 18 de concurenţi din 15 ţări.
Citește și