„Am născut-o pe Indira prin cezariană, și aveam voie doar să merg, nu să alerg. Am mers kilometri întregi pe bandă, câte 7 km pe zi, după care am avut voie și să alerg, de abia după 4 luni de la eveniment”, povestește Rocsana.
„Am urmat și un oarecare regim alimentar, din care am înlăturat pâinea. Doar focaccia cu busuioc am mai mâncat din când în când, pentru că îi place Mayrei (n.r – fiica cea mare). În rest, micul dejun e în continuare cel mai important, și constă într-o omletă sau cereale cu lapte de soia”, mărturisește vedeta Prima TV.
Rocsana și-a reluat rolul la „Trăsniții” imediat după ce a născut. „Cu Mayra chiar am stat mult acasă, dar acum am reînceput munca mult mai devreme, pentru noul sezon ”Trăsniții”. Dar la al doilea copil e altfel, parcă ești mai relaxată. Oricum, am mare noroc cu cea mică, pentru că e foarte cuminte și ne înțelegem bine. Mayra era un pic geloasă la început, dar am citit foarte mult despre acest subiect și am implicat-o în tot ce înseamnă îngrijirea bebelușului, iar acum e foarte încântată să aibă grijă de sora ei”, povestește bruneta.
Citește și:
Rocsana Marcu, o mămică super-sexy
Uite ce fetiţe frumoase are Rocsana Marcu!