„Amândoi stăteam nopţile şi ne gândeam cum să ajungem să deschidem un restaurant. Era singurul lucru care ne putea aduce vedete şi ne putea face cunoscuţi. Amândoi lucram în diferite domenii.
Fost angajat al lui Nelu Bălan: „Îi jecmăneşte pe toţi! O bere e 40$!”

S-a ivit tatăl unei foarte bune cunoştinţe care avea 25 de locaţii în Manhattan şi mi-a spus că are un spaţiu în Madisson, care de doi ani e închis şi ne-a întrebat dacă suntem dispuşi să facem o colaborare. N-am mai avut somn…

A doua zi ni s-au dat cheile şi 25.000 de dolari, când chiria era 18.000 dolari. Era imposibil să ne descurcăm. În prezent, chiria a ajuns 75.000 de dolari.

Cu calmul lui moldovenesc, Nelu Balăn mi-a zis: ” Stai linşitit, nu-ţi face griji! Rezolv eu tot! Când a fost totul gata, mi-a spus că, de azi încolo, te ocupi de restaurant pentru că eu mă ocup de VIP-uri”, a relatat asociatul lui Nelu Bălan, care a recunoscut că în prima zi a restaurantului au avut doar 12 clienţi.
Citeşte şi: New York Times îl face praf pe românul Nelu Bălan: Are mâncare proastă şi scumpă

 
 

Urmărește-ne pe Google News