Aşa cum era firesc, mama Deliei i-a adus acesteia carne de porc de acasă şi alte bunătăţi tradiţionale româneşti. După câteva luni în care nu a mai mâncat carne deloc, pentru că nu îi face tocmai bine şi, după cum a declarat acum ceva timp, se umple de coşuri, Delia Antal nu s-a mai putut abţine.
Preparatele mamei sale miroseau atât de bine şi erau atât de gustoase, încât actriţa a dat iama în ele şi a sfârşit… la spital! „Nu mai mănânc carne în viaţa mea! A venit mama la mine la Londra cu fel şi fel de bunătăţi, căci a tăiat un porc de 200 de kg înainte, aşa că de poftă am mâncat până la epuizare! Când am văzut atâtea bunătăţi tradiţionale precum cârnaţi, caltaboşi, carne afumată, varză pentru sarmale, zacuscă şi multe alte nebunii care miroseau extraordinar, n-am mai putut să mă abţin. După ce-am mâncat bine m-am apucat să împodobesc bradul în casă nouă, dar n-am reuşit să o fac până la capăt pentru că mi s-a făcut rău!
Mă durea stomacul, am început să tremur şi să transpir şi am făcut febra 40, aşa că mi-am sunat doctorul. I-am urmat indicaţiile, dar peste o oră am chemat salvarea şi am plecat la spital. Am ajuns la Urgenţă!”, povesteste actriţa.
„Îmi venea să plâng de durere şi de nervi! Am avut noroc cu mama mea, care mi-a dat şi ea câteva sfaturi şi mi-a zis ce să mai iau pentru durere. Când am ajuns la spital mi-au zis că am făcut o intoxicaţie severă de la carne. Mi-au sugerat să-mi fac toate analizele. Am luat digestive şi am eliminat tot. Acum iau vitamine, beau suc de fructe, iar de Crăciun cred că voi mânca multe fructe şi legume fierte! Căci porţia de carne mi-am luat-o deja….”, a mai adăugat Delia Antal.
Citeşte şi: Delia Antal a intrat în lumea bună a filmului din Marea Britanie
Actriţa Delia Antal: „Întotdeauna mi-a plăcut să am prieteni şi amici mai în vârstă!”
 
 

 
 

Urmărește-ne pe Google News