Gina Pistol a plecat pe “Drumul Comorilor” cu două geamantane ticsite de haine, cosmetice și alte lucruri
indispensabile pentru o femeie, dar și împăcată cu gândul că hrana nu va mai fi
aceeași cu care și-a obișnuit organismul în viața de zi cu zi. Are deja
experiență din sezoanele trecute ale show-ului “Asia
Express”, când a trebuit
să se adapteze noilor condiții de trai. “În
ceea ce privește mâncarea, nu sunt foarte pretențioasă, dar în «Asia Express»
este destul de greu să ții vreo dietă sau să ai un program de mese fix”, a declarat,
pentru Libertatea, Gina Pistol.

A făcut cură de fructe

Ca să nu își
pună în pericol formele de invidiat, prezentatoarea TV a decis să renunțe
complet la meniul propus pentru prima masă a zilei. “În primele două sezoane preferam să mănânc doar fructe la micul
dejun, pentru că majoritatea pregăteau doar mâncare gătită, cu sosuri, mâncare
destul de grea pentru prima oră a dimineții. Și adevărata masă, pentru noi, cei
din echipă, era abia seara, când ajungeam la hotel, dar nu vă imaginați că ne
răsfățam cu delicii culinare, ca la «Chefi la cuțite»! (râde). Îmi aduc aminte
de cursa prin India, unde mâncam cartofi prăjiți cu iaurt… iar cutia de ton pe
care o mai primeam la câteva zile mi se părea pur și simplu aur!”, ne-a
povestit vedeta. Gina Pistol este
conștientă că va avea parte de lucruri inedite și în Filipine, și în Taiwan: “Sunt sigură că va fi o nouă experiență pe care nu o vom uita
prea curând, nici noi, dar cu siguranță nici concurenții”, a adăugat ea.  

Urmărește-ne pe Google News