“Sunt zile în care simt nevoia să-mi fac toate poftele. Mai ales după o cură de slăbire. Astăzi am ales să mănânc bouyiourdi, saganaki cu creveți și mediterranean sunset din meniul grecesc, la care dupa cum observați, tânjește până și Nobby. Singura doleanță pe care o mai am este să nu se depună”, a scris Adelina pe contul de socializare.

În urmă cu aproape o lună, Adelina a făcut public meniul ei zilnic. Acest articol vine ca un răspuns în urma întrebărilor voastre despre cum arata meniul meu și ce am făcut pentru a da jos cele 9 kg. Voi alegeți  ce vi se potrivește și cum doriți să tăiți! Începând prin a va povesti din experianța mea, vă mărturisesc că micul-dejun reprezinta cea mai importanta masa din cele 24 de ore. În cadrul primei mese din zi, prefer sa consum toate „bombele calorice”, după cum îmi place să le spun, pentru că aici sunt încadrate dulciurile și alimentele bogate în carbohidrați. Mai pe scurt, micul-dejun vine ca un răsfaț pentru papilele mele gustative.

Rezultate bacalaureat 2016. Uite ce note s-au luat!

 
 

Urmărește-ne pe Google News