Sotin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat imunitatea și se bucură de răsfăț, însă aceasta este o excepție care nu definește întreaga perioadă petrecută în Filipine și Taiwan. C
Chef Bontea a povestit în cadrul unui interviu apărut în revista VIVA! de februarie despre viața în Asia Express 3 și dificultățile trăite acolo și care i-au marcat viața.
Una dintre cele mai mari probleme din Asia Express 3, pentru toți concurenții, dar mai ales pentru un Chef, a reprezentat-o mâncarea. Puțină și, în mare parte, proastă și total diferită de cea de acasă, mâncarea din Asia le-a dat de furcă tuturor vedetelor.
Atât de marcați au fost de perioadele de înfometare de acolo, încât au ajuns să prețuiască o supă la plic și și-au promis că nu vor mai lăsa niciodată mâncare în farfurie la restaurant.
Obișnuit cu preparate sofisticate și delicatese, Chef Bontea a „savurat’ în Asia, cu mare poftă, orezul. Mult orez, mai mult decât a mâncat în toată viața lui. Atât de mult, încât s-a întors acasă cu nouă kilograme mai puțin.
„În Asia am mâncat ce mi s-a dat. După o zi de alergat și făcut tot felul de misiuni, nu eram prea pretențios atunci când ajungeam în casa unor localnici. Ce pot să vă spun e că am mâncat mult orez. Am ținut practic o cură cu orez.
M-a ajut, ce să zic, m-am întors mai slab cu nouă kilograme. Despre cât a fost de greu, nu îmi găsesc cuvintele care să exprime tot ce am trăit acolo, cred că o să le mai caut o perioadă…’, a declarat Sorin Bontea pentru VIVA!