„Prima etapă presupune detoxul, apoi urmează un regim alcătuit din toate grupele de alimente. Am slăbit 5 kg în două săptămâni şi jumătate fără să simt foame sau poftă”, spune Cristina Șișcanu.

La micul dejun, ea consumă 35 g cereale integrale cu 250 ml de lapte 1,5% grăsime sau 250 ml de iaurt 2% grăsime, fie 1-2 ouă şi un avocado (sau o altă legumă) cu 75 g de brânză, dar nu grasă, fie 100 g de ton în suc propriu.

Pentru prânz, alege între: 150 g carne de pui, de curcan sau de vită la grătar sau la cuptor fără ulei şi 200 g salată de crudităţi fără ulei.

Sau 200 g de peşte la grătar sau la cuptor fără ulei cu 200 g de legume (dar atenţie, nu cartofi!) la grătar sau la cuptor ori la abur, dar musai fără ulei, potrivit okmagazine.

Urmărește-ne pe Google News