Cuprins:
În vârstă de 50 de ani, Nicolai Tand apare acum săptămânal pe micul ecran, face echipă cu Sorin Brotnei în emisiunea Asia Express 2024, emisiune difuzată pe Antena 1. Și înainte de acest show el era cunoscut publicului larg, săptămânal gătește la matinalul de la Antena 1 și de-a lungul timpului a apărut și în alte show-uri.
Cum arată pensiunea lui Nicolai Tand din Maramureș
El se bucură și de un mare succes în afaceri. O bună perioadă, Nicolai Tand a locuit în Franța, însă dorul de casă, de satul Rozavlea, din Maramureș, unde a copilărit, l-a făcut să se întoarcă acasă. „Sunt un om simplu, de la țară. N-am fost niciodată atât de emoționat, cum am fost când am fost numit cetățean de onoare al comunei în care m-am născut.
Eu am plecat din Rozavlea, dar Rozavlea nu a plecat niciodată din mine. Aici sunt acasă, sunt al pământului. Am fost și plecat din țară, iar când trăiam la Paris, de Crăciun sunam pe toată lumea de acasă, ca să-i aud colindând. Plângeam de dorul de casă. Acesta a fost și motivul pentru care m-am întors în România, ca să fiu mai aproape de casă”, spunea bucătarul într-un interviu.
Astfel, casa pe care o deține în comuna copilăriei sale o închiriază doritorilor pe un cunoscut site de închirieri. „Casa dintre dealuri”, așa cum e numită locuința bucătarului, are un living spațios, trei dormitoare, trei băi, dar și o bucătărie complet echipată. Două dintre dormitoare sunt situate la etaj, iar un dormitor la parter, cu intrare separată. Există 3 băi cu duș care corespund fiecărei camere.
Pe site-ul Airbnb este menționat faptul că această pensiune, „Casa dintre dealuri”, se închiriază doar pentru un sejur de minim două nopți. La dispoziția turiștilor sunt trei camere și trei băi, iar prețul este de 996 de lei pe noapte.
VEZI GALERIA FOTOPOZA 1 / 17Ce restaurante are Nicolai Tand
Totodată, Nicolai Tand și-a încercat norocul tot în domeniul HoReCa, și ca patron de localuri. Din păcate, în acest moment, pe internet este anunțat că „La Cantine de Nicolai”, restaurantul său, cu meniu fin, franțuzesc, este închis pentru relocare. În schimb, celălalt local, Nicolai To GO, tot din București, din zona Dristor, cu mâncare pentru acasă, prin comandă online, merge bine, având o ofertă generoasă de catering, scrie Click.
Într-un interviu cu Mihai Morar, Nicolai Tand a spus că a tras din greu, pentru tot ce are acum: „Eu nu știu să fac bani decât muncind. Unii fac cu creierul, eu fac cu mâinile. Regret în viața asta că n-am făcut studii, dar am decis să nu fac, după ce a murit tata, pentru a face bani pentru mama.
Adică, mama să muncească, iar eu să mă distrez? Aveam imaginea unor prieteni, care se duseseră la studii la Sighetu Marmației, și mai mult stăteau la cinema sau la distracție. Munca nu doare! Am dat cu târnăcopul, la viața mea, am cosit și strâns fânul, la rafinăria Astra din Ploiești ca zilier, la plantat și legat de hamei, în construcții. Cos și la mașină! Mergeam toată vara la muncă, nu la mare, după bani, ca să aduc acasă”.