Cuprins:
Line-up Summer in the City festival 2023
La Summer in the City 2023 vor concerta Robbie Williams, Jason Derulo, Editors, Calum Scott, Abby Roberts și artiști români!
Prima ediție a festivalului Summer in the City (18-19 august) va avea loc în incinta Romexpo, din Bd. Mărăști, 65-67, București.
Program Summer in the City 2023
Porțile de acces se vor deschide la ora 15.00 pentru a evita cozile și aglomerația. Festivalul se va încheia duminică, la ora 23.00. Accesul se face începând cu ora 15:00 dinspre Pavilionul Central.
Vineri, 18 august
- 15:00 – Acces
- 17:45 – 18:30 – Eva Timush
- 19:00 – 19:45 – Nicole Cherry
- 20:15 – 21:15 – Jason Derulo
- 21:30 – 23:00 – DJ Orkun
Sâmbătă, 19 august
Pe 19 august, românii vor avea ocazia să îl revadă pe marele entertainer al momentului, Robbie Williams.
- 15:00 – Acces
- 16:45 – 17:30 – Abby Roberts
- 18:00 – 18:45 – Calum Scott
- 19:15 – 20:15 – Editors
- 21:00 – 23:00 – Robbie Williams
Bilete Summer in the City 2023
- Acces General – 19 august – Robbie Williams- Bilet de o zi pentru data de 19 August fără loc, în spatele categoriei Golden Circle- 360 de lei
- Golden Circle -19 august – Robbie Williams- Bilet de o zi pentru data de 19 august, fără loc, în fața scenei- 609 lei
- Acces General – 18 august – Jason Derulo- Bilet de o zi pentru data de 18 august fără loc, în spatele categoriei Golden Circle- 369 lei
- Golden Circle – 18 august – Jason Derulo- Bilet de o zi pentru data de 18 august, fără loc, în fața scenei- 609 lei
- Acces General – Festival Pass (2 zile)- Abonament de două zile, fără loc, în spatele categoriei Golden Circle- 499 lei. Mai multe puteți afla de pe site-ul bilete.summercity.ro.
Ce reguli trebuie să respecţi la Summer in the City 2023
Spectatorii sunt rugați să vină din timp pentru a nu aglomera excesiv canalele de acces și pentru a nu pierde începutul evenimentului.
La intrarea în locație (care va incepe la ora 15.00), toți participanții vor fi controlați de către agenții de securitate.
Accesul în spațiul evenimentului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se vă face accesul vă trebui păstrat pe toată durata evenimentului Summer in the City, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.
Din cauza zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la eveniment a copiilor sub 5 ani. Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor, gravidelor sau persoanelor epileptice. Din același motiv, prezența copiilor sub 3 ani este strict interzisă.
Copiii care au vârste între 3 și 16 ani pot participa doar însoțiți de părinți sau reprezentanții legali, iar cei cu vârste de peste 16 ani pot participa neînsoțiți. În situația în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul copilului cu vârsta în intervalul 3 și 7 ani este gratuit pe baza documentelor doveditoare, iar pentru copiii cu vârstă mai mare de 8 ani accesul la eveniment se face numai în baza unui bilet valabil.
Ce obiecte sunt interzise la Summer in the City 2023
Este interzis accesul în perimetrul evenimentului cu:
- droguri sau substanțe ilegale / interzise / periculoase / toxice / medicamente, cu excepția substanțelor necesare din motive medicale dovedite;
- răcitoare sau lăzi frigorifice;
- rucsacuri sau genți de dimensiuni mai mari de o coala de hârtie A4;
- sticle (din sticla sau plastic – pet), conserve, doze;
- scaune pliabile, perne, copertine, corturi, gonflabile;
- mâncare sau băuturi de orice fel – alcoolice sau nealcoolice – din afara incintei;
- arme de orice fel, cătușe, cuțite de orice fel, cuttere, bâte, buzdugane, spray-uri cu piper, spray-uri paralizante, bâte de basabell, răngi, bastoane;
- obiecte ascuțite, obiecte care pot tăia, obiecte periculoase de orice fel, foarfece, lame de ras, bijuterii ascuțite sau tăioase, lanțuri sau alte obiecte care pot reprezenta un pericol public;
- obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser), lumânări;
- echipament de înregistrare audio/video, selfie sticks, trepiede, monopiede, etc;
- aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (Tip DSLR, tip Mirrorless, tip Leica, tip GoPro);
- iPad-uri, tablete, laptopuri, drone;
- biciclete, trotinete, Segway;
- obiecte care produc zgomot, fluiere, claxoane, goarne, instrumente, clopote, vuvuzele, dispozitive care produc sunete puternice electronic, mecanic sau manual;
- bannere, postere, de dimensiuni mai mari de A3, steaguri, pături, mingi;
- umbrele;
- artificii, fumigene, torțe, articole pirotehnice de orice fel, spray-uri, vopsele, obiecte sau lichide inflamabile;
- animale de companie;
Foto: Profimedia/Hepta