„Cu siguranță, mousse de ciocolată, pentru că este tortul meu preferat și știu și de unde să îl iau. De obicei nu sunt pasionată de dulciuri, dar în momentul în care este ceva ce m-ar tenta, nu mă dau înapoi, mai ales că toți colegii mei îmi știu gusturile și îmi pun deoparte o bucățică mică.
Le prefer pe cele cumpărate pentru că sunt mai elaborate. Eu mănânc cantități mici și nu am cum să fac în casă o tavă cu dulciuri care nu se vor mânca niciodată, mai ales că nici Maia nu este mare amatoare de dulciuri.”, a spus Teo Trandafir, potrivit playtech.ro.
Prezentatoarea TV a mărturisit că nu își dorește cadouri și nu și-a dorit niciodată până acum. „Îmi doresc să ne bucurăm de ziua asta care este o zi ca oricare altă. Nu mi-am dorit niciodată nimic anume”, a mai completat ea pentru sursa citată.
Dieta lui Teo Trandafir
Prezentatoarea de la Kanal D a dat jos zeci de kilograme, dar de atunci se menține în formă cu ajutorul unei diete, a recunoscut ea într-un interviu pentru ciao.ro.
„Singura dietă-minune care trece testul timpului și al cântarului este stilul de viață sănătos. Secretul constă în cumpătare. Mănânc puțin, am grijă să am o dietă care să aibă valoare nutrițională, fac mișcare și respect orele de odihnă. Asta nu înseamnă că nu pot mânca o prăjitură, dar mă opresc la una”, a declarat Teo Trandafir, care nu mănâncă pizza de la restaurant.
Prezentatoarea de la Kanal D are propria rețetă de pizza. Ea a înlocuit blatul tradițional cu vinetele. În același interviu, ea a dezvăluit cum prepară acest fel de mâncare. „Noi mâncăm puțin și este ultima problemă pe care ne-o punem. De obicei comandăm ce ne este poftă. Maiei, de exemplu, îi plac pastele și are momente când și le prepară singură, face și niște sandviciuri delicioase”, a spus ea.
Și a continuat: „Mai am momente când gătesc «pizza cu ce ai în frigider», cum îmi place să o numesc. Cel mai important este blatul pe care eu nu îl fac folosind făină și pun legume, de obicei vânătă tăiată pe lung, peste care adaug ceapă, ardei, roșii, prosciutto, ce găsesc prin frigider, le «asezonez» cu mozarela sau cașcaval și le bag la cuptor. Este un preparat cu efort minim și care «salvează» multe alimente din frigider”.