Bucataria lui e ca el: o minune la care ai acces, la care esti invitat, pentru ca poti. In casa ta vei gasi ingredientele. In mintea ta vei intelege jocul iar in jurul mesei vei aduce zambet, intr-un fel pe care il vei intelege, daca ma vei asculta o clipa.

Nu va vorbesc despre Chef Antonio Passarelli, ci despre prietenul meu care, insufletit, spune asa: “Un homar in farfurie e un spectacol in sine. Ideea e sa faci minuni dintr-un ou si un cartof”.

E un alt fel de-a gandi. Sa ai in minte posibilitatea celorlalti de a te urma, sa te gandesti la accesibilitatea demersului tau.
Eu sunt in fiecare zi uimita de modestia acestui om fabulos, un erudit, credeti-ma, care traverseaza viata mea cu delicatete. As vrea sa va rog sa va ganditi la asta, o clipa. Se poate face arta din carbune. De ce n-am incerca impreuna “dintr-un ou si un cartof”? Ce metafora superba…”, a comentat Teo Trandafir.
 

 
 

Urmărește-ne pe Google News