„Nu știu dacă îți aduci aminte vara în care ajunsesem eu la 54 de kilograme. Aia a fost perioada nasoală. Și a venit cu de toate. A venit cu depresie. A venit cu tot ce-i mai rău”, a povestit Tudor Ionescu, în podcastul lui Teo Trandafir, potrivit TVMania.

„În 2017, având 104 kilograme, am zis: „Bă, gata. Nu mai pot”. (…) În momentul următor, am zis: „Bă, cum fac eu să slăbesc? Nu mai mănânc.”

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

(…) Mi s-a pus pata. După ce mai citisem niște chestii, am văzut așa: corpul, în momentul în care are grăsime multă, în momentul în care nu mănânci, tu nu mori. Bei apă, evident. Sau să mănânci, asta după creierul meu, foarte puțin sau foarte calculat. Creierul știe că trebuie să consume grăsimea ta. Așa că am zic că nu mănânc”, a mai spus artistul.

A reușit să slăbească foarte mult, dar ajunsese într-un punct în care nu se mai putea opri. Medicul i-a spus că este bipolar.

Sac fără fund a fost la mine. Mi-am pus scopul că vreau să slăbesc, dar, ca să fiu sincer, fizic eu mă simțeam foarte bine. La 54 de kilograme, făceam mișto de Ana. M-am îmbrăcat într-o zi cu niște pantaloni cu paiete, ai ei, care erau XXS. După o viață de 104 kilograme, era visul vieții mele. (…) Vedeam și eu, dar la un moment dat, voiam să mănânc, dar nu se mai lipea. Aici mi-am dat seama. Toată viața am încercat să mă repar cu gândul.

Aici nu mi-a ieșit. Nu puteam. Singur nu puteam. Și am zis să merg la psihiatru. Mi-a zis că sunt bipolar. (…) În mod normal, energia pe care o ai curge liniștită oarecum dreaptă. La mine, ori e sus, ori e foarte jos, în depresie.

Era, acum m-am mai vindecat. Mi-a dat pastile”, a mai povestit Tudor Ionescu. „Am 87 de kilograme. Vreau să mă duc înapoi, vreau să mă duc pe la 80 de kilograme, că nu e bine. M-am apucat și de sport”, a mai declarat el.

Sotia lui, Ana, i-a făcut pâine o lungă perioadă de timp. Era singurul lucru pe care el putea să îl mănânce.

Da, nu îmi plăcea altceva. Era fix în perioada de 54 de kilograme. Nu puneam gura pe nimic și singurul lucru care îmi plăcea, îmi place și acum, e pâinea de casă, scoasă din cuptor. Tăiam o felie groasă, luam unt galben mult, îl puneam acolo și sare. Asta a fost masa mea timp de 6 ani”, a mai povestit artistul.

Urmărește-ne pe Google News