Cum te descurci cu rolul de profesor pentru copii?
Din fericire, eu sunt prietenul lor. Atunci când ne întâlnim, pe lângă exercițiile pe care le facem, stăm de vorbă. Copiii au nevoie să fie ascultați, înțeleși și încurajați. Din păcate, acasă se întâmplă tot mai rar acest lucru, destui părinți nu mai au timp sau răbdare să îi asculte, iar copiii sunt însetați de atenție și de încredere. Eu îi înțeleg și le ascult vocile care nu întotdeauna le sunt auzite și ne jucăm cât putem de mult. Mă gândesc serios ca pe viitor să fac o extensie a cursului și să integrez câteva discuții și cu părinții, one-to-one. Știu cât de important este pentru ei să primească un feedback despre copii și să afle trucuri despre cum să aducem un plus în jocul cu ei.
Ce spun copiii la cursurile tale?
Copiii spun ce au pe suflet și ce ar dori să ne comunice nouă, părinților. Iar când trecem la exerciții, se implică și devin foarte competitivi pentru vârsta lor, 6-10 ani.
Fiica ta, Jasmina, a venit și ea?
Jasmina nu a luat parte la cursul meu. Face meditații acasă (râde)
Citește continuarea interviului pe libertateapentrufemei.ro.
La ce secție de votare votezi duminică și cum poți vota dacă nu ești în localitatea de domiciliu pe 24 noiembrie la alegerile prezidențiale!