Iată care sunt aceastea!
1. Crackers ( eu mănânc Finn Crisp, le găsiți în supermarket în cutii roșii) sau pâine de secară cu pastă de avocado. Avocado conține proteine ușor digerabile, vitamine și vreo 14 minerale (fosfor, fier, zinc,magneziu,potasiu), omega3. Pasta e simplu de preparat și o puteți ține peste noaptela frigider. Alegeți fructele moi, care pot fi păsate și amestecați-le cu câteva picături de ulei de măsline și zeamă de lămâie.
2. Amestec de semințe crude cu stafide. Eu mănânc un pumn cu migdale,
nuci, semințe de dovleac, alune de pădure și o linguriță de stafide aurii sau goji.E obligatoriu ca semințele să fie crude, neprăjite. Altfel nu vă aduc niciun
beneficiu.
3. Arpacaș din orz ( sau grâu încolțit) cu sirop de agave (sau miere) și nuci. Fierbeți de seară un pumn de arpacaș, îl puneți la frigider iar dimineața amestecați-l cu câteva nuci și o linguriță de sirop de agave sau miere. Siropul de agave are un indice glicemic mai scăzut decât al mierii și putere mare de îndulcire. Dacă preferați varianta fără gluten, folosiți quinoa. Conține proteine vegetale, magneziu, potasiu și fierbe repede.