Fragede, mici și dulci, fac deliciul oricărui pofticios. 

Rețeta de bază a aluatului pentru cojile de nuci este din caietul mamei, iar umplutura aduce ingrediente noi pe care le folosim astăzi la deserturi diverse.

Ingrediente

Aluat de nuci:

• 2 ouă

• 125 ml ulei

• 125 ml lapte

• 100 g zahăr

• 1 plic de amoniu pentru prăjituri

• zeama de la o jumătate de lămâie

• un praf de sare

• coajă de la o lămâie

• o lingură esență de vanilie

• 500-530 g făină

Crema de mascarpone:

• 250 g mascarpone

• 150 ml smântână pentru frișcă (36% grăsime)

• 100 g zahăr pudră

• 100 g nuci măcinate

Continuarea pe: gustos.ro

Citește și:

Rulouri cu cremă de vanilie

Cornulețe cu vanilie și nucă

Bomboane Brigadeiro

ARTICOL PRELUAT DE PE GUSTOS.RO

   

Urmărește cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.