Blatul pufos și crema aromată fac din această prăjitură un adevărat deliciu.

Combinația de nucă de cocos și ciocolată este una mai mult decât reușită și va cuceri prin savoare.

Rețeta pe care ți-o recomandăm astăzi este una dintre cele mai bune!

Ingrediente:

  • blat:
  • 125 g unt ( poate fi unt cu conținut mic de grăsime )
  • 200 g făină
  • 90 g zahăr
  • 3 ouă potrivite
  • 3 linguri cu lapte
  • două linguri cu cacao
  • o linguriță cu praf de copt
  • o jumătate de linguriță cu bicarbonat
  • crema de cocos:
  • 600 ml lapte
  • 200 g unt gras
  • 130 g zahăr
  • 50 g miere
  • 200 g nucă de cocos
  • 7 linguri cu griș
  • glazură:
  • 200 g ciocolată cu lapte
  • 50 g unt gras
  • o lingură cu ulei

Modul de preparare pe gustos.ro.

Citește și:

Prăjitura Lămâița

Prăjitura Semiluna

Prăjitura Tosca

ARTICOL PRELUAT DE PE GUSTOS.RO

Urmărește cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.