Fragedă, moale și bună, te va încânta de la prima bucățică. Crema fină și dulce va completa de minune frăgezimea foilor.
Ingrediente Prăjitură cu foi și crema de vanilie:
- Foi cu cacao
- 2 ouă
- 150 g zahăr
- 150 ml lapte
- 150 ml ulei
- 2 lingurițe rase de amoniac
- 2 linguri de oțet sau zeamă de lămâie
- un praf de sare
- un pliculeț de zahăr vanilat
- 30 g cacao
- 630 g făină
- Crema de vanilie
- 6 gălbenușuri
- 250 g zahăr
- un praf de sare
- 1 linguriță extract de vanilie/esență sau zahăr vanilat
- 100 g făină
- 1 l lapte
- 250 g unt gras (82% grăsime)
Continuarea rețetei, pe gustos.ro
Citeste si:
ARTICOL PRELUAT DE PE SITE-UL PE GUSTOS.RO