Cine ar putea refuza o porție generoasă de sarmale, mai ales gătite lent și bine în vasul de lut?
Rețeta pe care ți-o propunem astăzi este una specială, prin modul de preparare, și îți recomandăm să o salvezi și să o încerci și tu!
Ingrediente:
- 1 varză dulce mare
- 400 gr orez cu bobul rotund
- 300 gr carne tocată de porc, fără grăsime
- 1 morcov
- 2 cepe potrivit de mari
- 2 ouă mai micuțe
- 1 lingură de gris
- 130 ml ulei de floarea soarelui+2 linguri
- 2 linguri pastă de roșii concentrată
- 5 linguri suc de roșii
- pătrunjel proaspăt
- linguriță mărar uscat
- sare
- piper
Continuarea pe gustos.ro.
Citește și:
Varză murată cu orez și afumătură
Sarmale de curcan cu varză acră și afumătură de porc
ARTICOL PRELUAT DE PE GUSTOS.RO