Campania “Goana după chirie” a obținut aurul (Gold Award) la categorie “Best Social Media Campaign”. În cursa pentru premiile acestei categorii au fost înscrise alte 17 campanii de branduri precum Nivea, Kaufland România sau Samsung România.

premiu goana dupa chirie gold award la webstock awardsIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 1

Tot campania “Goana după chirie” a fost premiată și cu bronz (Bronze Award) în categoria “Best Content Marketing Campaign”. Alte 14 proiecte au fost înscrise în concurs de branduri precum Coca-Cola HBC, Philips Avent sau Sameday.

premiu content marketing campaign webstock awardsIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 1

“Suntem bucuroși să primim două premii la Webstock pentru o campanie care a reușit să îmbine cu succes educația imobiliară cu elemente de entertainment, adresându-se într-un mod inovator și captivant generației Z. Această recunoaștere confirmă faptul că abordările moderne și neconvenționale pot trata subiecte serioase, cum ar fi imobiliarele, într-un mod accesibil și atractiv pentru un target tânăr, asigurând totodată o educație valoroasă într-un format ușor de digerat și de urmărit”, a declarat Daniel Crainic, director de marketing Imobiliare.ro.

Cine este Alexandr Stoianoglo, rivalul Maiei Sandu. Soția lui a primit cadou un sfert dintr-o companie a fugarului pro-rus Veaceslav Platon, care face afaceri și în România
Recomandări
Cine este Alexandr Stoianoglo, rivalul Maiei Sandu. Soția lui a primit cadou un sfert dintr-o companie a fugarului pro-rus Veaceslav Platon, care face afaceri și în România
premii webstock imobiliare.roIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

“Goana după chirie” este o campanie lansată de Imobiliare.ro alături de agenția Sector 7 HUB în toamna anului trecut.

Conceptul care a stat la baza sa a fost cel de mock reality show care îmbina informația cu umorul și transforma această goană metaforică după locuința perfectă de închiriat într-un concurs imobiliar prezentat de Șerban Trîmbițașu, unul dintre cei mai populari agenți imobiliari de pe TikTok.

Urmărește cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.