Proprietatea are cinci camere și se vinde la gri pentru suma de 800.000 de euro+TVA. Locuința se află la etajele 24 și 25, ultimele din blocul West City Tower, și dispune de o suprafață utilă de 210 metri pătrați, conform anunțului de vânzare. Doar patru penthouse-uri cu cinci camere există în întregul proiect.

La primul nivel apartamentul include o cameră, baie, living și un balcon, iar la nivelul al doilea trei camere, două băi și un alt balcon. Viitorul proprietar trebuie să achite, suplimentar, 6.000 euro+TVA pentru un loc de parcare exterior. Galerie foto completă AICI.

Unde poți să trăiești la înălțime în București?

În ciuda înălțimii sale, West City Tower nu este cea mai înaltă clădire din România, ci doar cea mai înaltă clădire rezidențială. Există o clădire de birouri care o depășește ca înălțime. Este vorba despre Sky Tower, turnul de birouri din București de 137 de metri înălțime.

Cel mai înalt bloc din Capitală poate fi găsit în ansamblul Asmita Gardens, aflat în apropierea Deltei Văcărești. În planurile celui mare mare dezvoltator local se află și proiectul One Cotroceni Towers. Acesta ar urma să includă turnuri rezidențiale cu peste 30 de etaje.

Cea mai înaltă clădire din lume se află în Dubai

Cât de important este portofoliul primit de România în Comisia Europeană. Europarlamentar PNL: „E gol, zero competențe”
Recomandări
Cât de important este portofoliul primit de România în Comisia Europeană. Europarlamentar PNL: „E gol, zero competențe”

Dacă în România discutăm despre clădiri ce nu ating nici 200 de metri, în Dubai găsim cea mai înaltă clădire din lume.

Este vorba despre Burj Khalifa, un zgârie-nori cu mai bine de 150 de etaje și o înălțime de aproape 829 de metri. Lucrările de construcție pentru acest proiect au început în 2004, iar inaugurarea sa oficială a avut loc în 2010.

FOTO: imobiliare.ro

Urmărește cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentarii (1)

Gladiator   •   13.09.2024, 14:41

Clujul acesta a ajuns ca Dubai...mult "glamour..." si cam atat...

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.