Poţi scăpa de făcut sarmale şi piftie apelând la o firmă de catering.

Ai invitaţi sau îţi doreşti să petreci o noapte romantică împreună cu jumătatea ta şi vrei să scapi de grija şi migala gătitului pentru noaptea dintre ani? Te-ai săturat de cozile interminabile din magazinele alimentare? Nimic mai simplu! Poţi apela la serviciile unei firme de catering. Libertatea îţi spune preţurile practicate de câteva dintre aceste firme pentru meniul de Revelion.

Dacă nu prea te dai în vânt după gătit, dar vrei ca masa de Revelion să fie plină cu bucate, alege din timp o firmă de catering din oraş şi fă o rezervare. Unele companii îţi oferă posibilitatea de a-ţi stabili singură meniul, iar altele îţi pun la dispoziţie mâncaruri sofisticate din oferta lor. Iată câteva bucătării la care poţi apela:

Iaşi: Medieval Gurmand, telefon: 0748.120.120.

Meniul este variat şi cuprinde patru feluri de mâncare specifice nopţii dintre ani. Poţi alege antreuri (drob, cozonaci cu carne), gustări calde sau peşte, friptură de pui sau de porc şi garnitura aferentă. Desertul este şi el amplu. Acesta e compus din cremă de caramel, plăcintă cu mere, cozonaci şi prăjitură grecească. Pentru a putea beneficia de acest meniu, e bine să suni deja să faci comanda. Plăteşti pentru cele patru feluri de mâncare şi pentru desert 150 lei/persoană.

Coaliția PSD-PNL-USR-UDMR, aruncată în aer: Marcel Ciolacu: „Ne retragem cu demnitate de la masa discuțiilor”
Recomandări
Coaliția PSD-PNL-USR-UDMR, aruncată în aer: Marcel Ciolacu: „Ne retragem cu demnitate de la masa discuțiilor”

Bucureşti: B&G Catering, telefon 0721.301.182

Firma aceasta are ceva special, şi anume: echipa se deplasează la domiciliul tău. Oferta este extrem de variată şi, de cele mai multe ori, cuprinde orice îşi doreşte clientul. Un meniu economic, compus din bufet suedez, costă numai 50 lei/persoană. Se poate ajunge însă şi la 475 de lei dacă meniul este complex şi cuprinde: produse tradiţionale, gustări reci, tartine cu icre de Manciuria, tochitură dobrogeană, păstrăv la grătar şi legume, sarmale tradiţionale, desert, tort cu vişine, şampanie, iar dimineaţa se poate servi ciorba de perişoare sau cea de purcel.

Timişoara: Elite Catering, telefon: 0256.280.093, elitetimişoara@ gmail.com

Oferta e flexibilă şi destul de ieftină. Astfel poţi alege sarmale cu mămăligă, peşte cu legume, friptură de porc cu sos de ciuperci sau garnitură cu legume şi tort. Meniul are zece componente, costă 74,5 lei şi poate fi ales în funcţie de preferinţele tale Comanda se face cu 3 zile înainte, iar băuturile sunt opţionale.

Constanţa: Grapefruit Catering, telefon: 0241.551. 188.

Preţurile meniurilor de Revelion sunt cuprinse aici între 30 de lei şi 100 de lei. Poţi alege în acest preţ o porţie de sarmale, salată de bţuf, friptură tradiţională şi desert (plăcintă cu mere, tiramisu sau tort). Comanda se face cu 3 zile înainte.

Povestea Iuliei Negru, românca votată de italieni consilier local în Trieste: „România se schimbă. Dar eu nu m-aş întoarce niciodată, mi s-ar părea inutil”
Recomandări
Povestea Iuliei Negru, românca votată de italieni consilier local în Trieste: „România se schimbă. Dar eu nu m-aş întoarce niciodată, mi s-ar părea inutil”

Braşov: Restaurant Pescăruş, telefon: 0767.887.070.

Dacă vrei să comanzi mâncare de la acest restaurant, e bine să te grăbeşti pentru că mai sunt doar 3 zile până la Revelion. Preţul meniului este de 100 lei pentru o persoană şi cuprinde trei feluri de mâncare, garnitură la alegere şi salată de murături. Pentru o sticlă de vin, mai plăteşti 25 de lei.

 
 

Urmărește cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Încă un DIVORȚ în showbizul românesc! Și-au spus ADIO după 10 ani de mariaj! 'S-a încheiat într-un mod civilizat, nu e cu scandal'
Unica.ro
Încă un DIVORȚ în showbizul românesc! Și-au spus ADIO după 10 ani de mariaj! 'S-a încheiat într-un mod civilizat, nu e cu scandal'
Gestul făcut de George Burcea, după ce s-au încheiat toate procesele cu Andreea Bălan și s-au întâlnit la serbarea fiicei lor, Ella. Cum s-au fotografiat și ce a urmat după eveniment
Viva.ro
Gestul făcut de George Burcea, după ce s-au încheiat toate procesele cu Andreea Bălan și s-au întâlnit la serbarea fiicei lor, Ella. Cum s-au fotografiat și ce a urmat după eveniment
În sfârșit, Adrian Cioroianu a vorbit despre divorțul de Daniela Nane: "Am cunoscut-o într-un studio de televiziune". Ce spune despre pozele cu fosta soție și iubitul tinerel
Libertateapentrufemei.ro
În sfârșit, Adrian Cioroianu a vorbit despre divorțul de Daniela Nane: "Am cunoscut-o într-un studio de televiziune". Ce spune despre pozele cu fosta soție și iubitul tinerel
Ce trebuie să pui în blatul de tort ca să-ți iasă pufos. Ingredientul care îl va face să ți se topească în gură
FANATIK.RO
Ce trebuie să pui în blatul de tort ca să-ți iasă pufos. Ingredientul care îl va face să ți se topească în gură
Radu Vâlcan, mesaj de dragoste pentru soția lui, Adela Popescu. Ce i-a transmis prezentatorul TV: "Eu înnebunesc aici..." FOTO
Elle.ro
Radu Vâlcan, mesaj de dragoste pentru soția lui, Adela Popescu. Ce i-a transmis prezentatorul TV: "Eu înnebunesc aici..." FOTO
Anca Sigartău a povestit cum a scăpat de cancer în Postul Crăciunului. Mărturia emoționantă a actriței
Unica.ro
Anca Sigartău a povestit cum a scăpat de cancer în Postul Crăciunului. Mărturia emoționantă a actriței
Ce casă ne permitem, în funcție de venit. Formula simplă care ne învață cum să nu ne supraîndatorăm
Observatornews.ro
Ce casă ne permitem, în funcție de venit. Formula simplă care ne învață cum să nu ne supraîndatorăm
Horoscop 19 decembrie 2024. Berbecii se văd azi nevoiți să se ocupe mai mult de cei dragi, de nevoile și de solicitările lor
HOROSCOP
Horoscop 19 decembrie 2024. Berbecii se văd azi nevoiți să se ocupe mai mult de cei dragi, de nevoile și de solicitările lor

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI