1. Raluca Ioana Nuca, 27 martie 1977, ora 22.00, Bucureşti, Berbec cu ascendentul în Scorpion: O perioadă foarte favorabila pentru căsătorie aţi traversat la sfârşitul anului 2007. Următorul interval de acest fel poate fi în toamna anului viitor, dacă ora este bună. Sfârşitul acestui an vă poate aduce în dar o sarcină, în cazul în care o doriţi. Întregul an 2009 este încărcat de evenimente care vă vor deruta la un moment dat. Vă mutaţi în altă parte sau întâlniţi o persoană care vă farmecă în anturajul apropiat şi în acest fel se creează şansa de a ajunge la căsătorie. Fiţi atentă la persoanele de sex opus pe care le veţi întâlni după prima jumătate a lunii ianuarie. În privinţa copiilor, pot să apară unele probleme, veţi avea parte de ei în cele din urmă. Prima sarcină poate fi în pericol din cauza unor probleme medicale, a doua este puţin probabilă, iar o a treia sarcină poate fi o adevarată încercare pentru d-voastră. Sănătatea şi situaţia materială se îmbunătăţesc după căsătorie, cu ajutorul partenerului, o persoană miloasă, receptivă la suferinţa celorlalţi, foarte inteligentă, intuitivă şi sensibilă.

2. Claudiu Dănuţ Pârvu, 3 ianuarie 1983, ora 14.15, Râmnicu-Valcea, Capricorn cu ascendentul în Gemeni: Ai un simţ foarte corect al banilor, ştii exact unde să îi cauţi şi de aceea poţi avea parte de ei, cu un pic de efort. Eşti ambiţios şi dornic de realizări profesionale, dar sănătatea poate fi delicată şi nu îţi permite să faci tot ce ţi-ai dori. Chiar dacă nu vei ajunge neapărat în posturi foarte înalte, după fiecare episod de boală îţi vei reveni şi te vei reface sub aspectul banilor. Cea mai bună metodă de “tratament”este legată de credintă, de capacitatea ta de a te reface. Poţi urma, cu anumite dificultăţi medicina, tocmai pentru că ai un talent rar, acela de a vedea care este cauza reală a suferinţei cuiva prin intuiţie. Ai nevoie de o viaţă sexuală armonioasă pentru a te echilibra energetic şi afectiv. Călătoriile sau parteneriatele cu străinii nu sunt avantajoase, pot să apară pierderi, răsturnări de situaţie. Este bine să te concentrezi pe ceva anume şi să duci până la capăt ce începi pentru că poţi ajunge la epuizare dacă te implici în prea multe lucruri. Căsătoria este în cazul tău o ocazie de a-ţi face viaţa mai uşoară din multe puncte de vedere, inclusiv financiar. Pot să apară probleme cu rudele din partea soţiei.

Lider al Hezbollah, ucis într-un atac israelian la Beirut. Ibrahim Aqil era urmărit de 4 decenii, SUA ofereau 7 milioane de dolari pe capul lui
Recomandări
Lider al Hezbollah, ucis într-un atac israelian la Beirut. Ibrahim Aqil era urmărit de 4 decenii, SUA ofereau 7 milioane de dolari pe capul lui

3. Vasile Ioan Boroş, 22 august 1980, ora 22.30, Copalnic, Leu cu ascendentul în Taur: Poţi ajunge la un anumit nivel de popularitate dacă te implici în politică sau în administraţie. Cota de popularitate poate fi fluctuantă dacă te laşi influenţat de femei. Eşti deosebit de ataşat de mama ta. Profesia de bază poate să nu mai conteze la un moment dat datorită faptului că vei fi invitat să te adaptezi schimbărilor periodice pentru a câştiga mai bine. Există elemente de garanţie a succesului şi acumulării de avere, dar eforturile trebuie dozate pentru a nu pune în pericol sănătatea care nu este foarte bună. Ai noroc până şi la doctori, găseşti persoana potrivită, eşti tratat cum se cuvine. Atenţie la salariile angajaţilor, ai putea fi furat dacă nu îi plăteşti suficient. Şi o implicare afectivă prea mare poate fi periculoasă pentru afaceri. Este foarte important să te gândeşti la copii, să înţelegi că ai nevoie de rolul de părinte pentru a avea o viaţă împlinită. Căsătoria poate fi târzie şi dificilă din cauza iluziilor pe care ţi le faceţi în legătura cu partenera. De divorţ nu se poate vorbi decât dacă te laşi influenţat de alţii. Norocul poate fi legat de străini sau de străinătate. Până în vara anului viitor pot să apară dificultăţi la locul de muncă, probleme de sănătate sau pierderi financiare, aşa că e bine să fii prudent.

Interviu | Bogdan Iancu, doctor în drept constituțional comparat: „E bine că MCV a fost ridicat, nu puteam ține la infinit România într-un fals statut de paria”
Recomandări
Interviu | Bogdan Iancu, doctor în drept constituțional comparat: „E bine că MCV a fost ridicat, nu puteam ține la infinit România într-un fals statut de paria”

0-101667-elenabunescuprincipala.jpg

4. Andra Daniela Ababei, 12 iulie 1971, ora 11.20, Bârlad, Rac cu ascendentul în Fecioară: Locul de muncă vă poate aduce beneficii atâta timp cât nu permiteţi ca sensibilitatea d-voastră să fie exploatată, adică să-i lasaţi pe cei din jur să profite de calităţile cu care sunteţi înzestrată. Puteţi deveni foarte repede populară oriunde v-aţi afla pentru că prezenţa d-voastră este benefică. Orice meserie care are la bază îngrijirea celorlalţi, vindecarea, asistenţa socială sau tratamentele convenţionale sau nu vă avantajează. Vă puteţi îndrăgosti de o persoană diferită ca vârstă, în mare sau în mic. Este posibil să treceţi prin episoade mai puţin plăcute în relaţiile de cuplu deoarece aveţi nevoie de o permanentă schimbare a viziunii personale depsre iubire. Este bine să aveţi copii, să vă asumaţi rolul de părinte sau să urmăriţi o carieră în legatură cu copiii sau orice activitate relaxantă şi placută. Puteţi întâmpina anumite probleme neprevăzute în străinătate, dacă ora este bună, sau din partea rudelor partenerului. Este posibilă stabilirea definitivă în străinătate.

5. Răzvan Keszek, 30 septembrie 1991, ora 18.30, Bucureşti, Balanţă cu ascendentul în Peşti: Cel mai încercat domeniu din viaţa ta este cel al relaţiilor cu partenera, asociaţii, părinţii şi chiar rudele. Treci prin adevărate cutremure în acest domeniu şi de aceea căsătoria poate fi întârziată voluntar din cauza unor dezamăgiri anterioare. Ai o minte foarte armonioasă, eşti deosebit de înzestrat cu calităţi psihice care te-ar putea conduce către o meserie în contact cu publicul. Ai noroc la bani şi în privinţa locului de muncă, unde vei fi înconjurat de simpatia tuturor, mai ales a femeilor. Vei avea de înfruntat multe adversităţi din mai multe părţi, dar ai puterea de a le depăşi. Exprimi energie şi sexualitate şi de aici pot să apară probleme cu bărbaţii din jurul tău care nu vor fi prea încântaţi. Nu prea ai prieteni adevăraţi şi e bine să îi păstrezi pe acei puţini care şi-au dovedit calitatea umană. În momentele grele te vei felicita pentru sacrificiile făcute în favoarea lor. Este bine să stai la distanţă de rudele de gradul întâi care nu te ajută cu nimic, mai mult iţi complică viaţa. Ca meserii se recomandă: comerţul de lux, finanţele, medicina.

Valoarea companiei Gabriel Resources s-a prăbușit. Cât de jos a ajuns la bursă acționarul majoritar de la Roșia Montană Gold Corporation
Recomandări
Valoarea companiei Gabriel Resources s-a prăbușit. Cât de jos a ajuns la bursă acționarul majoritar de la Roșia Montană Gold Corporation

6. Cosmin Năstase, 25 mai 1983, ora 6.00, Bucureşti, Gemeni cu ascendentul în Gemeni: Eşti comunicativ, curios, afectuos, uşor de convins şi de cucerit. Astrograma ta este specială prin simplitatea aspectelor care avertizează asupra unui grad mai mare de condiţionare în privinţa destinului. Aspectele respective sunt: interesul tău esenţial trebuie să fie legat de propria persoană şi nu de parteneră sau de prieteni/asociaţi, banii vin şi sunt destui prin munca proprie, relaţiile cu străinatatea sunt dificile şi supuse unor oscilaţii neprevăzute. Ca domenii de activitate: chimia, farmacia, medicina în mod special, te avantajează şi postura de cercetător pentru că eşti dornic de cunoaştere şi perseverenţa poate fi cultivată în timp. Este bine să fii atent la procese, indiferent de cauza lor, la prietenii falşi care îţi pot întoarce spatele ca să se salveze dacă situaţia devine complicată, la relaţiile cu autorităţile, indiferent de nivelul lor. Ca soluţie, ori te faci avocat ca să te poţi apăra mai bine, ori nu te implici în ilegalităţi în niciun fel. Pot să apară dezamăgiri şi în relaţia de cuplu, în mod special dacă aleasa inimii este de departe.

7. Florin Baltac, 15 noiembrie 1976, ora 13.15, Mangalia, Scorpion cu ascendentul în Vărsător: Dificultăţile de care vorbeai sunt legate de parteneriate: căsătorie, contracte, asocieri de afaceri. Vezi cum se dărâmă unele lucruri fără să poţi face mare lucru. Este efectul tranzitului saturnian prin acest sector al astrogramei tale. Efectele nu sunt întotdeauna distrugătoare, apar doar dacă acele relaţii sunt false, le lipseşte baza, sunt bazate pe interese străine de suflet. Întreaga ta viaţă stă sub semnul realizării sociale şi materiale, ca rezultat al muncii răsplătite din plin de cei din jur. Te avantajează domeniul imobiliar, orice formă de sport, posturile de conducere, domeniul bancar, al asigurărilor sau ingineria. Poţi fi promovat de şefi, de persoane mai în vârstă, de prieteni suspuşi şi de femei. Cariera va deveni o sursă de satisfacţii, cu preţul unei vieţi personale mai puţin împlinitoare. Căsătoria poate fi amânată din motive de vârstă, bani, pozitie socială sau părinţi. Sănătatea poate deveni delicată dacă exagerezi cu munca. Pot să apară diferite alergii, iritaţii sau probleme cardiace.

8. M. N., 9 decembrie 1975, ora 18.00, Cluj-Napoca, Săgetător cu ascendentul în Rac: Se pare că destinul dumneavoastră ar putea fi unul special, realizarea venind prin transformarea unui talent nativ în meserie. Este foarte posibil să rămâneţi independentă profesional în sensul că puteţi fi propriul patron sau puteţi avea o activitate independentă care vă va aduce şi beneficii materiale şi bucurii sufleteşti. Fără îndoială că veţi avea parte şi de încercări, una dintre cele mai importante ar putea fi să nu căutaţi câştigurile materiale în primul rând, ci realizarea şi progresul personal. O altă problemă ar putea să apară în legatură cu apariţia banilor, pot să întârzie, să nu apară imediat sau să nu fie pe măsura efortului. Este posibil să fie nevoie şi de o eliberare măcar parţială de sub tutela familiei, pentru a avea independenţa necesară. Aţi putea descoperi un talent ieşit din comun pentru sondarea sufletelor, pentru cercetarea complicaţiilor sufleteşti care să vă aducă succes în medii academice sau în relaţie cu mediul universitar. În orice domeniu aţi decide să activezi, veţi obţine succese deosebite, numai să vă stabiliţi scopuri nobile şi să vă păstraţi curăţenia morală.

9. Ileana Pop, 10 septembrie 1970, ora 4.30, Mangalia, Fecioară cu ascendentul în Leu: Este posibil să fiţi un pic prea atentă la calităţile proprii şi mai puţin la defecte şi această înclinaţie vă poate face viaţa mai dificilă decât ar putea să fie. Sunteţi foarte atentă la defectele celor care doresc să vă devină parteneri, indiferent ce fel de parteneriat ar fi şi vă gândiţi mai puţin la ceea ce aveţi de oferit acelei persoane de la care vă aşteptaţi să fie perfectă. Este bine să vă feriţi de apă, să mestecaţi foarte bine mâncarea şi să nu neglijaţi anumite semne pe care vi le trimite corpul. Pot să apară anumite dificultăţi când vine vorba de copii, ori din cauza faptului că nu îi doriţi la modul cel mai sincer, ori din cauză că aveţi alte ambiţii în viaţă. Daca ora este bună, orice exagerare în dorinţa de a ajunge cât mai sus în ierarhia de la serviciu vă poate aduce o cădere de la aceeaşi înălţime. Fără îndoială că vă este dat să ocupaţi la un moment dat o poziţie importantă la serviciu, dar nu atunci când vreţi şi în condiţiile pe care încercaţi să le impuneţi. Viaţa are tendinţa de a nu se supune condiţiilor pe care încercăm noi să i le impunem.

10. Bogdan Boeriu, 20 martie 1980, ora 11.30, Bucureşti, Peşti cu ascendentul în Rac: Eşti o persoană foarte înzestrată pentru practicarea mai multor forme de arta, dar s-ar putea să fii înclinat în mod special spre actorie, poezie sau piese de teatru. Cariera poate fi influenţată de dorinţa de a-ţi exprima preaplinul interior într-o formă artistică. Poţi avea succes în cazul în care te hotărăşti să scrii, fără să ai studii superioare în domeniu. Studiile tale pot să nu aibă nicio legătură cu pasiunile tale, dar este posibil să le fi făcut pentru că aşa se cuvine. Ţi se recomandă să nu îţi urmezi tentaţia de a te băga în vieţile celor din jur în niciun fel, deci nu îţi va fi foarte bine dacă vrei să devii ziarist de investigaţii sau detectiv particular. Viaţa afectivă poate fi austeră, poţi să stai foarte bine şi singur dacă n-ar fi mama care te îndeamnă să ai şi tu pe cineva, sub pretextul că ar trebui să aiba şi ea nepoţi sau o persoană căreia să-i transmită experienţa ei de viaţă. Misiunea ta actuală este să descoperi ce înseamnă creaţie în toate sensurile şi să contribui la binele general prin scrierile tale.

11. A. M., 21 februarie 1991, ora 2.00, Bucureşti, Peşti cu ascendentul în Săgetător: Sunt mai multe elemente în astrograma ta care indică preocupări şi calităţi pentru spiritualitate. Chiar şi combinaţia celor două semne, Peştii şi Săgetătorul, indică un spirit care caută răspunsuri la întrebări care vizează ceea ce se ascunde dincolo de aparenţe. Ai o capacitate de a iubi deosebită care îţi poate da impresia că nimeni nu te poate iubi aşa cum îl iubeşti tu şi există şi un potenţial de conflict cu partenerul de cuplu din cauza unor replici dure, rostite probabil de ambele părţi. Cu timpul vei depăşi tendinţele care te îndepărtează de cel pe care îl iubeşti, cu răbdare şi înţelepciune. În privinţa proiectelor tale de viitor, poţi fi liniştită, ele se vor împlini punct cu punct, cu condiţia, din câte se vede, să nu încalci legile sub nici o formă. Este posibil să îţi schimbi serviciul de mai multe ori până vei găsi ceva care te reprezintă cu adevărat, dar nu este un motiv de îngrijorare, cu atât mai bine. Ai capacitatea de a atrage simpatia unor grupuri de oameni care te vor răsplăti generos pentru serviciile tale, meseria ta viitoare poate fi legată de televiziune, radio, învaţământ, telecomunicaţii sau orice domeniu de avangardă.

Urmărește cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Ce au găsit cercetătorii sub „ghețarul Apocalipsei”. Indică un potențial dezastru pentru întreaga planetă
Știrileprotv.ro
Ce au găsit cercetătorii sub „ghețarul Apocalipsei”. Indică un potențial dezastru pentru întreaga planetă
Cum arăta Matilda Pascal Cojocărița la începutul carierei. A câștigat Miss România în 1979, la 19 ani
Viva.ro
Cum arăta Matilda Pascal Cojocărița la începutul carierei. A câștigat Miss România în 1979, la 19 ani
Oana Roman și fiica ei, asortate la VIVA Influencers Party 2024: „Mă uit la ea și nu îmi vine să cred că e deja domnișoară”. Cum s-au îmbrăcat vedetele la petrecerea cu tematică siciliană
Libertateapentrufemei.ro
Oana Roman și fiica ei, asortate la VIVA Influencers Party 2024: „Mă uit la ea și nu îmi vine să cred că e deja domnișoară”. Cum s-au îmbrăcat vedetele la petrecerea cu tematică siciliană
Alina Bădic anunță ce se întâmplă cu zodiile în toamnă. Pericolele de care trebuie să se ferească toți oamenii
FANATIK.RO
Alina Bădic anunță ce se întâmplă cu zodiile în toamnă. Pericolele de care trebuie să se ferească toți oamenii
David Popovici și-a dezvăluit planurile după retragere: „Sunt două businessuri, e nevoie și de ajutorul statului”
GSP.RO
David Popovici și-a dezvăluit planurile după retragere: „Sunt două businessuri, e nevoie și de ajutorul statului”
Gemenele Timofte anunță horoscopul de toamnă. Vine o perioadă cu trădări, atitudini impulsive, dar şi câştiguri financiare
FANATIK.RO
Gemenele Timofte anunță horoscopul de toamnă. Vine o perioadă cu trădări, atitudini impulsive, dar şi câştiguri financiare
'Era ritual, când se trezea dimineața'. Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea, a făcut publice detalii intime din mariajul lor de 24 de ani
Unica.ro
'Era ritual, când se trezea dimineața'. Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea, a făcut publice detalii intime din mariajul lor de 24 de ani
S-a aflat cum a ajuns la Dinamo autocarul pe care l-a folosit şi FCSB, după ce fanii "câinilor" au izbucnit! Prima explicaţie: "Este adevărat" | FOTO
Orangesport.ro
S-a aflat cum a ajuns la Dinamo autocarul pe care l-a folosit şi FCSB, după ce fanii "câinilor" au izbucnit! Prima explicaţie: "Este adevărat" | FOTO
Alertă la Budapesta după ce Dunărea s-a revărsat. Sâmbătă atinge punctul maxim, iar apoi pericolul se mută în România
Observatornews.ro
Alertă la Budapesta după ce Dunărea s-a revărsat. Sâmbătă atinge punctul maxim, iar apoi pericolul se mută în România
Horoscop 21 septembrie 2024. Fecioarele au ocazia să treacă peste anumite limite care le-au ținut blocate într-un univers plin de temeri
HOROSCOP
Horoscop 21 septembrie 2024. Fecioarele au ocazia să treacă peste anumite limite care le-au ținut blocate într-un univers plin de temeri

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI