ZIUA 2
Mic dejun: un iaurt, 2 felii pâine cu tărâţe, un măr.
Gustare: 250 ml suc natural de portocale/grepfrut.
Prânz: supă de lobodă, salată (ceapă, salată, ridichi, pătrunjel).
Cină: mâncare de spanac/urzici, ciuperci la grătar.
ZIUA 3
Mic dejun: un pahar cu lapte, un ou fiert, o felie pâine prăjită.
Gustare: 100 g brânză slabă (caş, de vaci).
Prânz: supă de
lobodă, salată (roşii, salată, morcovi).
Cină: mâncare de spanac/urzici, legume la grătar.
ZIUA 4
Mic dejun: un iaurt, 2 felii pâine cu tărâţe, un grepfrut.
Gustare: 250 ml suc natural de portocale/grepfrut.
Prânz: supă de lobodă, salată (roşii, salată, morcovi).
Cină: mâncare de ştevie, legume la grătar.
ZIUA 5
Mic dejun: un pahar cu lapte, ½ cană fulgi de secară, un măr.
Gustare: 100 g brânză slabă (caş, de vaci)
Prânz: supă de lobodă, salată (roşii, salată, morcovi).
Cină: mâncare de ştevie, legume la grătar.
REŢINE!
► Alte alimente recomandate: andive, anghinare, arpagic, linte, orez brun, nuci, migdale, alune, seminţe crude, consumate
în cantităţi mici.
► Evită sarea şi alimentele acre!
► Dieta se repetă pentru încă 5 zile.