Potrivit studiului, bărbații sunt de două ori mai emotivi la locul de muncă decât femeile și se lasă mai ușor pradă sentimentelor negative când nu se încadrează într-un deadline sau depășesc bugetul, notează mediafax.ro.
De asemenea, bărbații sunt mai sensibili și iau criticile foarte personal. Se înfurie dacă ideile lor sunt ignorate și 43% dintre ei își arată supărarea în astfel de situații.
Stresul și frustrarea, dușmanii femeilor
Femeile, în schimb, fac mai greu față stresului și manifestă adesea sentimente de frustrare.
Conform aceluiași studiu, unul din trei angajați preferă să-și ascundă adevăratele sentimente la locul de muncă și să adopte o atitudine fals pozitivă.
Milenialii, cei mai nefericiți
Cel mai probabil, aceasta e o reacție la atitudinea managerilor, pentru că 30% dintre aceștia consideră un semn de slăbiciune când angajații își manifestă emoțiile, iar 51% dintre ei cred chiar că mediul profesional ar trebui să fie unul complet lipsit de emoții, fie ele pozitive sau negative.
Studiul mai arată că milenialii sunt cei mai nefericiți angajați. 90% dintre ei sunt triști sau furioși la locul de muncă.
La ce secție de votare votezi duminică și cum poți vota dacă nu ești în localitatea de domiciliu pe 24 noiembrie la alegerile prezidențiale!