DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Lifestyle Acasa | Lifestyle

Care sunt cei mai periculoşi aditivi alimentari

« Înapoi la articol

Comentarii (6)

andreea28s   •   15.01.2024, 12:48

nu inteleg de ce sunt aprobati sa fie consumati toti acesti aditivi, daca se stie ca provoaca reactii adverse. este foarte greu sa gasesti carne fara nitrit de sodiu

Nana02   •   14.01.2024, 16:43

Foarte util acest articol :)

Capoda   •   14.01.2024, 10:15

Glutamatul de sodiu in mediu acid din stomac se transformă în acid glutamic .Acidul glutamic este medicamentul Glutarom făcut de terapia cluj si era un stimulent al sistemului nervos .

Andrissima   •   13.01.2024, 12:52

O rubrica captivanta si interesanta!

Gore24   •   12.01.2024, 20:22

Foarte mulți aditivi în alimente.

mariussorin75   •   12.01.2024, 15:56

cam toti aditivii sunt periculosi

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close