57654104 - baked potatoes with mushroom, cheese, greens and sea salt on paper and rustic wooden background close up
Nu stai prea bine cu banii, eşti înainte de salariu sau pur şi simplu vrei să faci economie, dar să mănânci ceva bun şi hrănitor. Noi te ajutăm. Vei găsi în fiecare zi, de luni până vineri, câte o reţetă ieftină. Cu mai puţin de 10 lei poţi găti feluri de mâncare delicioase. Astăzi, cartofi umpluți cu ciuperci la doar 9,50 lei.
Ingrediente: 4 cartofi potriviţi, 200 g ciuperci, o roşie, câteva fire de ceapă verde, un ou, sare, piper, 4 linguri de smântână de gătit, cimbru, unt pentru uns forma
Preparare: se spală bine cartofii și se fierb în coajă 20-25 de minute, după care se pun în apă rece şi se curăță. Se taie cartofii pe jumătatea orizontală şi se scobesc cu ajutorul unei linguriţe astfel încât să rămână că nişte bărcuţe. Miezul se păstrează. Ceapa verde se spală, se curăță și se tăie mărunt (se păstrează partea verde, după care se călește în 3 linguri de ulei şi 3 linguri cu apă. Apoi se adăugă ciupercile spălate și tăiate feliuțe, și se lasă pe foc până se înmoaie toate. Se adaugă roşia decojită şi tăiată cuburi mici, miezul scos de la cartofii fierţi, sare, piper. Se mai lasă 2-3 minute şi se oprește focul. După ce compoziţia s-a răcit puţin se adaugă oul şi se amestecă bine. Se umple fiecare jumătate de cartof cu compoziţia de ciuperci şi se aşază apoi într-o tavă unsă cu unt. Peste fiecare jumătate de cartof umplut se pune câte o lingură de smântâna lichidă și apoi dau la cuptor 25-30 minute să se gratineze. Cartofii umpluți servesc cu ceapă verde tocată și cimbru.
Recomandări
Victor Micula, trimis de judecători la mănăstire în loc de pușcărie, după ce și-a cumpărat un arsenal prin interpuși. Milionarul e nemulțumit și cere revizuirea