Sucul de cartofi. Conţine agenţi care au proprietatea de a lumina pielea afectată de cearcăne. Este indicat să tamponezi zona cu suc de cartofi sau să pui rondele de cartofi sub ochi şi să laşi să acţioneze timp de 20 de minute.
Castravetele. Taie două felii de castravete şi aplică-le pe pleoape. Lasă-le să acţioneze cel puţin 20 de minute. Pentru că au un conţinut bogat în antioxidanţi, aceste legume sunt ideale şi pentru tratarea unor probleme ale pielii, cum ar fi acneea şi ridurile.
Ceaiul verde. Are şi el efecte de revigorare a ochilor obosiţi. Înmoaie în apă pliculeţele cu ceai, lasă-le la frigider peste noapte, iar dimineaţa pune-le pe pleoape timp de cinci minute. Pe lângă faptul că vor purifica pielea din jurul ochilor, vor reduce roşeaţa şi pungile de sub ochi. Puteţi încerca acest truc şi cu pliculeţe de ceai de muşeţel sau de mentă.
Laptele. Pentru a scăpa de roşeaţa ochilor şi de pungile inestetice ce apar sub ei, aplică în fiecare dimineaţă pe pleoape dischete demachiante înmuiate în lapte rece. Lasă să acţioneze cinci minute, apoi clăteşte cu apă. De asemenea, şi masca din lapte praf şi miere e benefică. Amestecă o linguriţă de lapte praf cu o linguriţă de miere. Aplică această compoziţie peste cearcăne şi lasă să acţioneze timp de 15-20 de minute.

Pont

Cel mai rapid truc pe care îl poţi aplica oricând împotriva cearcănelor îl reprezintă lingurile ţinute în frigider şi apoi puse pe pleoape şi dedesubtul lor.

 
 

Google News Urmărește-ne pe Google News