Duminică, pe 25 martie este prima dezlegare la peşte din Postul Paştelui. Ca atare, organizatorii Târgului naţional de produse ecologice, tradiţionale şi naturale de la ASAS te aşteaptă cu o serie de bunătăţi. Un cazan cu 100 de litri de ciorbă de crap ca în Dobrogea cu mămăliguţă va fi pregătit începând de sâmbătă, astfel ca cei care nu postesc pot să o deguste chiar mai devreme de Bunavestire. În cele două zile nu vor lipsi saramura de legume coapte cu peşte la gratar, păstrăv, scrumbie, biban de mare, sardina,crap, macrou şi bineînţeles vor exista şi fructe de mare cu roşii, usturoi şi pătrunjel. Vei putea afla tainele produselor de peşte marinate, afumate din peste şi secrete ale preparării salatelor din icre de la Don Mariano, preşedintele RO-FISH -Asociaţia Procesatorilor, Importatorilor, Exportatorilor, Distribuitorilor şi Comercianţilor de Peşte din România.