Wasabiul este apreciat pentru aportul său de arome puternice și pentru că poate adăuga o notă distinctă preparatelor culinare japoneze, oferind o experiență gustativă specială
pastă verde picantă, folosită frecvent în bucătăria japoneză ca și condiment pentru sushi, sashimi și alte preparate din bucătăria tradițională japoneză
Costica2023 • 18.12.2023, 13:47
Condiment japonez, verde, iute și aromat, folosit în sushi.
Daniel9090 • 16.12.2023, 15:02
Wasabiul este apreciat pentru aportul său de arome puternice și pentru că poate adăuga o notă distinctă preparatelor culinare japoneze, oferind o experiență gustativă specială
Daniel9090 • 16.12.2023, 15:01
Este cunoscut pentru gustul său puternic și aromele sale intense
Daniel9090 • 16.12.2023, 15:01
pastă verde picantă, folosită frecvent în bucătăria japoneză ca și condiment pentru sushi, sashimi și alte preparate din bucătăria tradițională japoneză
Costica2023 • 09.12.2023, 22:46
Wasabi, pastă picantă, condiment specific, folosit în sushi, sosuri, preparate asiatice.
Nicoleta1807 • 14.11.2023, 16:29
Un articol foarte interesant!
Roxana22 • 24.08.2023, 22:13
un articol util
Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.