Ce semnificație are boala în vis

Boala este una dintre cele mai mari temeri ale omului. Sănătatea este vitală pentru toți oamenii și, adesea, toți suntem îngrijorați când este vorba de boală.

Când, dintr-un motiv oarecare, ne facem griji pentru sănătatea cuiva apropiat, simțim frică. În astfel de cazuri, avem tendința de a invita aceste vise și în viața noastră.

În astfel de cazuri, aceste vise ar putea fi rezultatul propriei noastre îngrijorări. Aceste vise reflectă adesea temerile tale cu privire la moartea ta sau la dispariția cuiva apropiat.

În astfel de cazuri, aceste vise ar putea fi pur și simplu o consecință a grijilor și temerilor noastre. A

Visele despre îmbolnăvire și boală sunt vise comune. Ele dezvăluie adesea unele probleme prezente în prezent în viața noastră. Ele pot indica faptul că ceva nu este în regulă în viața noastră și ne pot aminti să ne ocupăm de această problemă.

Aceste vise sunt de obicei un semn pentru a face față problemelor cât mai curând posibil, înainte ca acestea să scape de control și să ne pună în pericol viața și sănătatea.

Aceste vise sunt mesaje importante din subconștientul nostru. Detaliile visului ne oferă o perspectivă suplimentară despre problemele din viața noastră la care se referă. Ele simbolizează adesea unele persoane din viața ta cu care ai unele probleme și nevoia de a rezolva aceste probleme.

Cazul fetiței de 12 ani, moartă de leptospiroză, o boală care poate fi luată inclusiv de la câini și pisici. Părinții acuză o eroare medicală. Cum justifică medicii decesul
Recomandări
Cazul fetiței de 12 ani, moartă de leptospiroză, o boală care poate fi luată inclusiv de la câini și pisici. Părinții acuză o eroare medicală. Cum justifică medicii decesul

Când visăm la boală, astfel de vise indică adesea unele chestiuni semnificative la care trebuie să ne ocupăm. Ceva nu este în regulă într-un anumit domeniu al vieții tale și te cheamă să-l repari, fie că este vorba despre munca ta, căsnicia, relația cu copiii sau altceva.

Uneori, aceste vise indică unele provocări și inconveniente cu care ați putea fi forțat să vă confrutați în curând. Boala din visul tău poate simboliza unele circumstanțe neplăcute pe care le-ai putea experimenta în curând.

Ele ar putea indica, de asemenea, o tentație la care s-ar putea să reziști greu. Ele vă pot avertiza cu privire la un pericol de care sunteți amenințat sau pot fi un avertisment real despre sănătatea dumneavoastră.

Aceste vise ar putea fi un memento pentru a acorda mai multă atenție sănătății tale. Este întotdeauna înțelept să faci un control medical după un astfel de vis.

Ce înseamnă când visezi că ești bolnav

Când visezi că ești bolnav

Mulți oameni consideră acest vis ca fiind un coșmar, dar sensul este exact opusul. Visul simbolizează că sănătatea ta este în stare perfectă, iar perioada vieții tale este completă. În plus, visul este legat și de sentimentele tale. Înseamnă că în acest moment, trebuie să fii atent și să-ți pui energia în realizarea obiectivul tău și să treci peste sentimentele de neputință, atunci când le simți. Ele nu sunt reale, așa că ai mai multă încredere în forțele tale.

Prima întâlnire faţă în faţă între Donald Trump şi Kamala Harris. Dezbaterea are loc în această noapte. Ce reguli trebuie să respecte candidații
Recomandări
Prima întâlnire faţă în faţă între Donald Trump şi Kamala Harris. Dezbaterea are loc în această noapte. Ce reguli trebuie să respecte candidații

Când visezi că ai o boală gravă

Când visezi că ești bolnav de o boală gravă înseamnă că o problema este pe cale să apară, dar ideea este să ieși cât mai bine din ea. Trebuie să te gândești la obiceiurile tale și la cum să faci lucrurile să se întâmple în cel mai bun mod pentru tine

Când visezi că vizitezi pe cineva bolnav

Când visezi că vizitezi o persoană bolnavă înseamnă că persoana pe care o vizitați va fi norocoasă! Pentru tine, acest vis arată și că acesta trebuie să fie un moment de reflecție și autocunoaștere. De asemenea, este momentul potrivit pentru a căuta ajutor de la un psiholog, deoarece e posibil să existăe probleme psihologice care vă pot strica relațiile, probeleme pe care trebuie să le remediați.

Descoperă și ce înseamnă când visezi că te cerți cu cineva.

Când visezi că cineva apropiat e bolnav

Dacă cineva apropiat pare bolnav, acesta este un semn că o persoană te implică în bârfe, în situații care îți pot provoca durere. În acest caz, trebuie să vă păstrați răbdarea și să găsiți o conversație calmă și fermă cu acea persoană.

Când visezi boli infecțioase

Să visezi că ești bolnav de boli infecțioase este un avertisment că trebuie să ai mai multă grijă de tine! Visul vine să arate că treci printr-o perioadă agitată care îți afectează multe domenii ale vieții tale.

România, văzută de pe Veseliei. Unde n-aţi înţeles?
Recomandări
România, văzută de pe Veseliei. Unde n-aţi înţeles?

Visul la boli infecțioase indică, de asemenea, că există oameni care doresc să trăiești într-o situație nefavorabilă. Prin urmare, trebuie să fii atent la oamenii din jurul tău, evitând prietenii falși.

Când visezi că prietenul tău este bolnav

Dacă visezi că un prieten este bolnav, înseamnă că trebuie să te apropii mai mult de prietenul tău. Scopul este să înțeleagă problema cu care te confrunți în acest moment și să găsească modalități de a te ajuta să scapi de necazuri. Dacă este posibil, încearcă să-ți amintești exact despre prietenul tău din vis. Dacă nu vă amintiți, acordați o atenție deosebită celor mai apropiați.

Când visezi că te recuperezi după boală

Visul indică faptul că, dacă treci prin momente dificile, vei rezolva cu siguranță această problemă. Pe de altă parte, dacă nu ai probleme evidente, visul simbolizează că vor apărea unele dificultăți în viața ta. Dar nu trebuie să vă faceți griji, pentru că acel vis înseamnă victoria pe care o veți obține.

Când visezi la spitalizare

Visul de a fi internat sau de a necesita intervenție medicală înseamnă că trebuie să lucrezi la problema ta care provoacă durere fizică sau emoțională.

Când visezi la o boală bizară

Este momentul potrivit pentru a-ți asuma un risc. O altă semnificație a acestui vis este că trebuie să fii mai atent cu oamenii pe care nu îi cunoști, să nu le spui detaliile vieții tale. Unii s-ar putea apropia de tine pentru a profita.

Când visezi un membru al familiei bolnav

Un vis despre un membru bolnav al familiei înseamnă că boala este aproape de tine, așa că acordă mai multă atenție sănătății tale! De multe ori credem că putem controla totul, dar lăsăm deoparte cel mai important lucru, propriul nostru corp.

Acest vis vine să-ți spună că trebuie să-ți schimbi obiceiurile și să faci mai des un control medical. Visul poate simboliza și faptul că îți pasă profund de sănătatea membrilor familiei tale. O altă semnificație este schimbarea în nucleul familiei tale, mai ales cu oamenii din visul tău.

Lucruri interesante despre somn și vise

Visele sunt o experiență umană universală care poate fi descrisă ca o stare de conștiință caracterizată prin apariții senzoriale, cognitive și emoționale în timpul somnului. Nu există nicio stare cognitivă care să fi fost la fel de amplu studiată și totuși la fel de des înțeleasă greșit ca visarea. Există diferențe semnificative între abordările neuroștiințifice și psihanalitice ale analizei viselor.

Experții în neuroștiință sunt interesați de structurile implicate în producerea viselor, organizarea viselor și narrabilitatea. Psihanaliza se concentrează asupra sensului viselor, plasându-le în contextul relațiilor din istoria visătorului. Rapoartele despre vise tind să fie pline de experiențe emoționale și vii, care conțin teme, preocupări, figuri și obiecte care corespund îndeaproape vieții de veghe. Aceste elemente creează o „realitate” nouă din nimic aparent, producând o experiență cu un interval de timp și conexiuni realiste.

Există cinci faze ale somnului într-un ciclu de somn și nu în toate putem visa:

Stadiul 1: Implică somn ușor, mișcarea lentă a ochilor și activitate musculară redusă. Această etapă formează 4 până la 5% din totalul somnului.

Stadiul 2: Mișcarea ochilor se oprește și undele cerebrale devin mai lente, cu explozii ocazionale de unde rapide numite fuse de somn. Această etapă formează 45 până la 55% din totalul somnului.

Stadiul 3: Unde cerebrale extrem de lente numite unde delta încep să apară, intercalate cu valuri mai mici și mai rapide. Aceasta reprezintă 4 până la 6% din somnul total.

Stadiul 4: Creierul produce unde delta aproape exclusiv. Este dificil să trezești pe cineva în etapele 3 și 4, care împreună sunt numite „somn profund”. Nu există mișcare a ochilor sau activitate musculară. Oamenii treziți în timpul somnului profund nu se adaptează imediat și adesea se simt dezorientați timp de câteva minute după trezire. Aceasta formează 12 până la 15% din somnul total.

Stadiul 5: Această etapă este cunoscută sub numele de mișcare rapidă a ochilor (REM). Respirația devine mai rapidă, neregulată și superficială, ochii trec rapid în diferite direcții, iar mușchii membrelor devin temporar paralizați. Ritmul cardiac crește, tensiunea arterială crește, iar bărbații dezvoltă erecții ale penisului. Când oamenii se trezesc în timpul somnului REM, ei descriu adesea povești bizare și ilogice. Acestea sunt vise. Această etapă reprezintă 20 până la 25% din timpul total de somn.

Cum să-ți amintești visele

Visele pot fi importante pentru foarte multe persoane, iar dacă vrei să afli semnificația lor este bine să îți amintești cât mai detaliat ce s-a întâmplat în vis. Creierul tău poate alege ce să uite în timp ce visezi. Un studiu din 2019 a explicat că neuronii care produc hormonul de concentrare a melaninei (MCH) păreau să afecteze funcția de creare a memoriei într-o parte a creierului numită hipotalamus în timpul somnului REM.

Unul dintre motivele pentru care visele pot fi dificil de reținut este că substanța chimică a creierului asociată cu memoria – norepinefrina – și activitatea creierului care ajută la reamintire sunt la cele mai scăzute niveluri atunci când visezi.

De fapt, dacă ai un vis, dar nu te trezești în timpul visului, sunt șanse foarte reduse să ți-l poți aminti. Visele pe care ți le amintești sunt cele din care te trezești. Deoarece amintirea viselor poate fi ușor întreruptă chiar și de cea mai mică distragere a atenției, ar trebui să încercați să vă amintiți cât mai mult din visul dvs. imediat ce vă treziți.

Nu te da jos din pat si nu te gândi la altceva, dacă vrei să ai acces la visul tău. Încearcă să înțelegi orice imagini sau amintiri pe care le ai despre visul tău și notează-le pe o agendă lângă pat sau pe telefonul tău.

Urmărește cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

„Mami mi-a spus să nu vă spun nimic despre tanti care a stat la noi în casă moartă”. Detalii năucitoare de la Constanța
Știrileprotv.ro
„Mami mi-a spus să nu vă spun nimic despre tanti care a stat la noi în casă moartă”. Detalii năucitoare de la Constanța
Ce s-a întâmplat cu tânăra stewardesă din Bistrița, găsită moartă în Japonia, la doar 30 de ani! Detaliul dureros făcut public de familie
Viva.ro
Ce s-a întâmplat cu tânăra stewardesă din Bistrița, găsită moartă în Japonia, la doar 30 de ani! Detaliul dureros făcut public de familie
Elena Udrea, mesaj din închisoare pentru fiica ei, în prima zi de școală: „Draga mea inimă…”. Ce mare și frumoasă s-a făcut Eva Maria!
Libertateapentrufemei.ro
Elena Udrea, mesaj din închisoare pentru fiica ei, în prima zi de școală: „Draga mea inimă…”. Ce mare și frumoasă s-a făcut Eva Maria!
Orașul din România în care se construiește pe bandă rulantă. Se fac lucrări pentru noi pontoane, locuri de joacă, alei, dar și un teatru de vară
FANATIK.RO
Orașul din România în care se construiește pe bandă rulantă. Se fac lucrări pentru noi pontoane, locuri de joacă, alei, dar și un teatru de vară
Handbalul ca mod existențial » Dialog captivant cu Bianca Grigore, sportiva de 17 ani îndrăgostită de citit și care are un vis suprem: „Îmi doresc din tot sufletul să las o amprentă aici” + „E esențial să-mi antrenez mintea!”
GSP.RO
Handbalul ca mod existențial » Dialog captivant cu Bianca Grigore, sportiva de 17 ani îndrăgostită de citit și care are un vis suprem: „Îmi doresc din tot sufletul să las o amprentă aici” + „E esențial să-mi antrenez mintea!”
Planta care poate umple de bani. Este cunoscută ca “aurul roșu”, are o mulțime de întrebuințări și se spune că și Cleopatra o folosea ca să-ți mențină frumusețea
FANATIK.RO
Planta care poate umple de bani. Este cunoscută ca “aurul roșu”, are o mulțime de întrebuințări și se spune că și Cleopatra o folosea ca să-ți mențină frumusețea
Val de reacții pe internet după ce Carmen Grebenișan a dezvăluit cine e, de fapt, noul ei iubit. 'Nu este nimic ascuns'
Unica.ro
Val de reacții pe internet după ce Carmen Grebenișan a dezvăluit cine e, de fapt, noul ei iubit. 'Nu este nimic ascuns'
Leonard Doroftei s-a întors definitiv în România. Ce ocupaţie va avea odată revenit: "Nu, restaurant nu vreau. Asta vreau să fac"
Orangesport.ro
Leonard Doroftei s-a întors definitiv în România. Ce ocupaţie va avea odată revenit: "Nu, restaurant nu vreau. Asta vreau să fac"
Ciclonul mediteranean a ajuns în Vest şi va traversa toată ţara. Litoralul, lovit din nou după ce a fost devastat în august
Observatornews.ro
Ciclonul mediteranean a ajuns în Vest şi va traversa toată ţara. Litoralul, lovit din nou după ce a fost devastat în august
Horoscop 10 septembrie 2024. Săgetătorii sunt în elementul lor și asta le dă putere, sporind efectul pe care îl au asupra celorlalți
HOROSCOP
Horoscop 10 septembrie 2024. Săgetătorii sunt în elementul lor și asta le dă putere, sporind efectul pe care îl au asupra celorlalți

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI