Ce reprezintă vocea în vis

Vocea în vis poate reprezenta exprimarea propriei persoane, nu doar a unor idei, ci și a unor sentimente sau realizări subtile.

Vorbire spontană, vocea care vorbește în vis poate fi personalitatea sau mintea noastră care nu este un întreg total unificat. Unele aspecte ale sinelui cu care este posibil să nu ne identificăm. Pentru că le nenegăm, ele se despart de expresia noastră principală, de mintea noastră conștientă. Contactarea lor poate fi ca și cum ați întâlni un străin – astfel, în vise, aceste aspecte pe care le negăm la noi pot fi întruchipate în diverse voci sau chiar persoane.

Există o mare varietate de probleme care vă pot afecta vocea. O puteți pierde în situații specifice în care un conflict este activat în interiorul tău. Poate că nu te simți confortabil cu sexualitatea ta, așa că atunci când te apropii de intimitatea fizică, vocea se oprește.

Poate că nu te simți confortabil cu inima ta, mai exact cu emoțiile tale, așa că atunci când simți că ai putea fi îndrăgostit, nu poți vorbi cu partenerul tău. Ori de câte ori, îți pierzi vocea, ți s-a oferit un indiciu cu privire la problema care stă la baza acestei prbleme și puteți folosi acel indiciu pentru a vă întoarce în amintirile voastre pentru a găsi un moment în care acea problemă s-a activat pentru prima dată. Conștientizează-ți această problemă și apoi poți începe să vorbești despre asta.

Român cu Lamborghini, acuzat de ANAF că nu poate justifica investiția. Fiscul a evaluat bolidul la 1,8 milioane de lei și a cerut impozit pe venit. Cum s-a terminat procesul
Recomandări
Român cu Lamborghini, acuzat de ANAF că nu poate justifica investiția. Fiscul a evaluat bolidul la 1,8 milioane de lei și a cerut impozit pe venit. Cum s-a terminat procesul

Visul despre vocea pierdută se referă la capacitatea de a te exprima și de a-ți comunica gândurile, ideile, sentimentele.

Descoperă și care semnificația culorilor în vise.

Ce înseamnă când visezi că îți pierzi vocea

Când visezi că-ți pierzi vocea simbolizează incapacitatea de a te exprima și incapacitatea de a-i face pe oameni să te înțeleagă.

Visele, așa cum le-a caracterizat Freud în cărțile sale, sunt limbajul pe care subconștientul nostru îl folosește pentru a comunica cu noi.

Mințile noastre conștiente doar zgârie suprafața puterii care stă latentă în interiorul subconștientului. Chiar dacă nu toate visele noastre ar trebui interpretate literal, toate au mult mai multă semnificație decât am putea presupune la început.

Există o explicație bună pentru motivul pentru care terapeuții calificați le folosesc în terapiile pe care le oferă pacienților lor. Capacitatea de a interpreta visele pacienților le permite profesioniștilor medicali să-și diagnosticheze mai precis pacienții și să le trateze mai eficient afecțiunile. Prin urmare, este de cea mai mare importanță să înțelegi ce înseamnă visele tale pentru tine. Să visezi că îți pierzi vocea are fundamente simbolice mai profunde decât ai realiza la prima vedere.

Ce sunt rachetele Storm Shadow și de ce sunt esențiale pentru Ucraina. Depozitele rusești de armament, vulnerabile
Recomandări
Ce sunt rachetele Storm Shadow și de ce sunt esențiale pentru Ucraina. Depozitele rusești de armament, vulnerabile

Ce înseamnă când visezi că-ți pierzi vocea la o întâlnire

Dacă ai un vis în care îți pierzi vocea, este un semn că vei relua legătura cu o veche cunoștință. Tu și o persoană pe care nu ai văzut-o de foarte mult timp sunteți pe cale să stabiliți o nouă relație. Puteți întâlni acest individ din întâmplare pe stradă, la un restaurant sau chiar la locul dvs. de muncă. Aveți o mulțime de amintiri și sentimente bune asociate cu această persoană, deoarece v-ați distrat atât de mult împreună. De-a lungul timpului, amândoi ați devenit mai ignoranți de prezența celuilalt. Veți beneficia enorm de pe urma acestei interacțiuni.

A avea un vis în care îți pierzi vocea este și un semn că unul dintre foștii tăi va depune efort să revină în contact cu tine. Această persoană va face tot ce este necesar pentru a vă aduce înapoi atenția lor. Este posibil ca la început să nu observați acest lucru, dar cu timpul, el sau ea va reveni în viața voastră. Dacă în prezent ești implicat într-o relație romantică, a visa că ți-ai pierdut vocea este un avertisment că trebuie să ai grijă să nu strici relația. Cel mai bine este să-i comunicați evident fostului dvs. că el sau ea nu ar trebui să interfereze cu relația dvs. cu noul dvs. partener.

Medicii ies în stradă. „Baronizarea clinicilor și a secțiilor din spitalele importante s-a accentuat prin implicarea politicului”, spune liderul APMA, dr. Cosmin Alexandrescu
Recomandări
Medicii ies în stradă. „Baronizarea clinicilor și a secțiilor din spitalele importante s-a accentuat prin implicarea politicului”, spune liderul APMA, dr. Cosmin Alexandrescu

A visa că ți-ai pierdut vocea este un semn de avertizare că lucrurile nu merg atât de bine între tine și partenerul tău. De la începutul relației voastre, voi doi ați profitat la maximum de fiecare situație. Acum însă ai un sentiment de neliniștite că ai făcut ceva greșit, dar nu ești sigur ce este. Ești îngrijorat că, dacă ți-ai pierde partenerul, ai fi prea singur. Dacă ești mândru și arogant, ai putea crede că este destul de greu să mărturisești că așa este. Poate, inconștientul tău îți arată că nu ai voce, tocmai pentru a trage un semnal și a vedea că poate fi bine să-ți exprimi vulnerabilitatea.

Pierderea vocii și lipsa de încredere

Când visezi că îți pierzi vocea poate indica faptul că îți lipsește siguranța de sine când vine vorba de subiectul seducției sau pur și simplu când este nevoie să faci primul pas într-un domeniu, oricare ar fi el. Nici măcar nu îndrăznești să faci prima mișcare. A visa că ți-ai pierdut vocea este dovada că ești îngrozit să fii refuzat, dar alegi să pari indiferent pentru a menține controlul asupra situației. Ești o persoană rigidă, timidă și sensibilă și îți este foarte greu să renunți. Dacă continui să respingi ceva, poți ajunge să pierzi o relație minunată, fie romantică, fie de prietenie, fie de afaceri.

Când visezi îți pierzi vocea – dispute în familie

Un vis în care îți pierzi vocea poate fi un semn că vei fi în curând implicat într-o dispută cu un membru al familiei tale. Există anumite aspecte ale familiei tale care ar putea avea nevoie de unele îmbunătățiri. Situația va deveni mai sumbră dacă problemele continuă. Oamenii pot avea impresia că familia ta este perfectă, dar ceea ce nu realizează este că te lupți cu aceleași probleme pe care le au toți ceilalți. Dacă visezi să-ți pierzi vocea, poate fi un indiciu că uneori ai dificultăți în a comunica sincer din cauza fricii de a supăra alte persoane. Ești amabil și altruist și ești pregătit să renunți la tot pentru a oferi fericire altor oameni. Din păcate, nu toată lumea îi recunoaște valoarea.

Dacă simțiți resentimente, faptul când visezi că îți pierzi vocea este dovada că acest resentiment reținut va izbucni mai devreme sau mai târziu într-un conflict major. Trebuie să vorbești despre părerile tale și să comunici mai mult.Subconștientul tău visează să-ți spună că trebuie să-ți percepi familia ca un refugiu de calm și confort, unde te poți simți semnificativ și susținut.

Ce rol au visele

Culturile antice credeau că visele ne pun în contact cu zei sau strămoși, care apoi puteau să ne îndrume. Alții au crezut că visele sunt premoniții, oferindu-ne o privire asupra viitorului. Unii cercetători cred că visele sunt esențiale pentru înțelegerea subconștientului nostru, în timp ce alții susțin că sunt doar procese biologice naturale. Cu toate acestea, a avea un tip de vis foarte specific poate ascunde un sens profund, mai ales dacă este unul recurent.

Una dintre cele mai mult studiate și argumnentate teorii este aceea că visele ne ajută să procesăm amintirile și emoțiile și să repetăm scenarii potențiale care s-ar putea întâmpla în viitor. Deci, modul în care vă interpretați propriile vise va depinde de propriile asocieri personale. Visele apar în principal în timpul somnului REM, dar pot apărea și în timpul somnului NREM, de obicei ca imagini non-narative.

Cum să-ți amintești visele

Visele pot fi importante pentru foarte multe persoane, iar dacă vrei să afli semnificația lor este bine să îți amintești cât mai detaliat ce s-a întâmplat în vis. Creierul tău poate alege ce să uite în timp ce visezi. Un studiu din 2019 a explicat că neuronii care produc hormonul de concentrare a melaninei (MCH) păreau să afecteze funcția de creare a memoriei într-o parte a creierului numită hipotalamus în timpul somnului REM.

Unul dintre motivele pentru care visele pot fi dificil de reținut este că substanța chimică a creierului asociată cu memoria – norepinefrina – și activitatea creierului care ajută la reamintire sunt la cele mai scăzute niveluri atunci când visezi.

De fapt, dacă ai un vis, dar nu te trezești în timpul visului, sunt șanse foarte reduse să ți-l poți aminti. Visele pe care ți le amintești sunt cele din care te trezești. Deoarece amintirea viselor poate fi ușor întreruptă chiar și de cea mai mică distragere a atenției, ar trebui să încercați să vă amintiți cât mai mult din visul dvs. imediat ce vă treziți. Nu te da jos din pat si nu te gândi la altceva, dacă vrei să ai acces la visul tău. Încearcă să înțelegi orice imagini sau amintiri pe care le ai despre visul tău și notează-le pe o agendă lângă pat sau pe telefonul tău.

Urmărește cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Din ce grupare ar fi făcut parte „Șacalul”. Ca să nu dea de bănuit, mergea din când în când la biserică
Știrileprotv.ro
Din ce grupare ar fi făcut parte „Șacalul”. Ca să nu dea de bănuit, mergea din când în când la biserică
Ce mult a crescut și ce frumoasă este Elena, fiica adoptivă a Paulei Seling! Imaginea care i-a impresionat pe fani
Viva.ro
Ce mult a crescut și ce frumoasă este Elena, fiica adoptivă a Paulei Seling! Imaginea care i-a impresionat pe fani
Doamne, ce imagini a publicat Elena Udrea cu fiica ei, Eva Maria! Înaltă, frumoasă, cu ochii albaștri, dar triști
Libertateapentrufemei.ro
Doamne, ce imagini a publicat Elena Udrea cu fiica ei, Eva Maria! Înaltă, frumoasă, cu ochii albaștri, dar triști
Ce să pui pe păstrăv atunci când îl bagi la cuptor. Ingredientul care îi dă peștelui cel mai bun gust, vei face cea mai gustoasă cină
FANATIK.RO
Ce să pui pe păstrăv atunci când îl bagi la cuptor. Ingredientul care îi dă peștelui cel mai bun gust, vei face cea mai gustoasă cină
Cum se menține Nadia Comăneci în formă la 62 de ani. 3 alimente pe care le-a scos din dietă: „În schimb, beau o bere-două la cină”
GSP.RO
Cum se menține Nadia Comăneci în formă la 62 de ani. 3 alimente pe care le-a scos din dietă: „În schimb, beau o bere-două la cină”
Ce să agăți la intrarea în casă pentru a avea noroc și a fi ferit de rele. Obiectul care atrage bunăstarea ca un magnet
FANATIK.RO
Ce să agăți la intrarea în casă pentru a avea noroc și a fi ferit de rele. Obiectul care atrage bunăstarea ca un magnet
'Am băgat foarte mulți bani'. Imagini din apartamentul de 250.000 de euro al Andreei Tonciu / FOTO
Unica.ro
'Am băgat foarte mulți bani'. Imagini din apartamentul de 250.000 de euro al Andreei Tonciu / FOTO
Leonard Doroftei s-a întors definitiv în România. Ce ocupaţie va avea odată revenit: "Nu, restaurant nu vreau. Asta vreau să fac"
Orangesport.ro
Leonard Doroftei s-a întors definitiv în România. Ce ocupaţie va avea odată revenit: "Nu, restaurant nu vreau. Asta vreau să fac"
Cine este șoferul care a plătit tributul pe Drumul Morții E 85, în localitatea Vadu Moldovei. Andrei avea doar 28 de ani și era pilot de off road
Observatornews.ro
Cine este șoferul care a plătit tributul pe Drumul Morții E 85, în localitatea Vadu Moldovei. Andrei avea doar 28 de ani și era pilot de off road
Horoscop 12 septembrie 2024. Taurii ar fi bine să își păstreze căldura sufletească, chiar și într-o zi precum cea de astăzi, pentru că vor avea nevoie de ei
HOROSCOP
Horoscop 12 septembrie 2024. Taurii ar fi bine să își păstreze căldura sufletească, chiar și într-o zi precum cea de astăzi, pentru că vor avea nevoie de ei

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI