Ce simbolizează cascada

Apa este unul dintre cele mai comune simboluri din vis care ia multe forme care oglindesc starea emoțională actuală a visătorilor. Apa a fost întotdeauna un simbol care reprezintă viața însăși asociată cu nașterea, fertilitatea și reînnoirea. Amintiți-vă că cea mai mare parte a corpului nostru este alcătuită din apă și responsabilă pentru viața și creșterea pe pământ.

Deoarece este unul dintre cele patru elemente, acesta devine un simbol care se conectează cu spiritul nostru, ca și cum cascada devine ceva care purifică și spală energia negativă. Cascadele din visele tale acționează ca o curățare spirituală care elimină toată energia negativă din mintea, trupul și sufletul tău.

Apropierea sa de un râu implică ceva care este în continuă mișcare și se schimbă mereu în viața ta. Devine un simbol al renunțării la trecutul tău, conectându-te la momentul prezent – o renaștere sau reînnoire a sufletului tău.

În nenumărate povești fictive, legende și mituri, cascadele sunt prezentate ca simbol al unui fel de mister. Acesta este motivul pentru care camere secrete sunt adesea ascunse în spatele vălului argintiu al apei care căde – decorul bârlogului răufăcătorului în nenumărate filme de spionaj.

Adolescentă de 15 ani, violată de o familie din Otopeni, care a luat-o din staţia de autobuz. Cei doi inculpaţi, soţ şi soţie, sunt judecaţi în libertate
Recomandări
Adolescentă de 15 ani, violată de o familie din Otopeni, care a luat-o din staţia de autobuz. Cei doi inculpaţi, soţ şi soţie, sunt judecaţi în libertate

Cultura populară folosește cascadele ca simboluri ale misterului, secretelor, cunoștințelor ascunse și chiar cunoștințelor interzise.

Pe lângă faptul că reprezintă misterul, cascadele sunt adesea folosite pentru a caracteriza pericolul.

Ce semnficiație are cascada în vis

O cascadă este o priveliște plăcută pentru ochii tuturor, iar visul cu o cascadă are o semnificație puternică. Nu mulți oameni au visat cascade, dar dacă vezi asta, atunci visul tău este puțin bizar.

Sensul visului cu cascadă este specific deoarece apa este unul dintre elementele naturii.

Când vezi o cascadă în visul tău, reprezintă emoții blocate pe care trebuie să le lași să curgă și emoțiile tale pot părea foarte puternice. Sensul evoluează odată cu situațiile vieții, sentimentele, dorințele și alte aspecte.

Putere și har

Curgerea plăcută a apei înseamnă prieteni buni și faptul că norocul îți va fi favorabil în curând. Unul dintre cei mai norocoși oameni poate avea acest vis care vorbește despre succesul și harul viitor.

Energie

Reprezintă energia electromagnetică care ajută la hrănire și vindecare. Fluxul continuu al apei reprezintă eliberarea de emoții și expresii într-o manieră sănătoasă.

Abundenţă

Primul mare eșec al lui Ciolacu în politica externă: comisar pentru muncă. Cum a ajuns România de la portofolii grele la o funcție simbolică
Recomandări
Primul mare eșec al lui Ciolacu în politica externă: comisar pentru muncă. Cum a ajuns România de la portofolii grele la o funcție simbolică

Visele despre apă care curge în cantitate mare fără oprire reprezintă fluxul continuu de componente care sunt reînnoite. Fie că este vorba de bogăție, sănătate sau dragoste, o vei obține din plin.

Emoții

Înseamnă renunțarea la emoțiile negative sau la problemele psihologice. Viziunea simplă a unei cascade într-un vis face ca o persoană să se simtă proaspătă și plină de energie.

Renaștere spirituală

Acesta este un simbol care se conectează cu spiritul nostru și spălă emoțiile și sentimentele negative. Acționează ca un proces de curățare spirituală care ajută la eliminarea tuturor sentimentelor negative din mintea, trupul și sufletul tău.

Fericire și înțelepciune

Semnifică o mare fericire prin înțelegerea vieții datorită bogăției extreme și a mulțimii de prieteni buni. Viziunea fericită a cascadei spune că fericirea este pe drumul tău.

Semn de noroc

Cascada este un simbol al norocului. Se spune că îți vei asigura cea mai sălbatică dorință și averea va fi favorabilă progresului vieții tale.

Visele despre cascade sunt esențiale din punct de vedere spiritual. Visul le spune visătorilor să elibereze energiile negative din viața lor. Ar trebui să renunți la lucrurile care te împiedică să atingi aspecte importante în viața ta.

Cum arată trenul-spital secret folosit pentru evacuarea soldaţilor răniţi în Ucraina | VIDEO
Recomandări
Cum arată trenul-spital secret folosit pentru evacuarea soldaţilor răniţi în Ucraina | VIDEO

Visele despre cascadă înseamnă hrănirea sufletului tău și pace cu ființa ta interioară. Vă arată unde greșiți și ar trebui să acceptați provocările care sunt mai mari în viitor.

Ce înseamnă când visezi cascadă

Când visezi că înoți lângă o cascadă

Înotul lângă o cascadă ar putea fi un semn că te-ai putea implica în oportunități de afaceri pe care alții le-au respins. Drept urmare, dacă utilizați aceste oportunități cu înțelepciune, puteți provoca gelozie. Scufundându-vă mai adânc în simbolismul acestui vis, se mai spune că dacă înoți cu curentul este un semn bun că sunteți gata să beneficiați foarte mult de aceste noi oportunități.

Pe de altă parte, dacă înoți împotriva curentului în vis, sugerează că vei avea multe provocări în față. Deoarece intensitatea cascadei poate fi copleșitoare, ești sfătuit să fii atent la limitările tale.

Când visezi că bei apă dintr-o cascadă

A bea apă dintr-o cascadă este de obicei un vis pozitiv care implică un nou început sau o curățare sub orice formă. Acest lucru se datorează faptului că în multe culturi se crede că apa din cascade este pură și limpede, adesea provenind din gheața de munte, nevăzută de ochii oamenilor. În vise, probabil veți vedea o cascadă limpede, cu apa limpede permițându-vă să aveți înțelepciunea de a vedea prin apă și până la fund.

Când visezi o cascadă mică

O cascadă mică într-un vis reprezintă obiectivele și dorințele tale pe termen scurt. Se spune că acest vis reflectă, de asemenea, lupte pe termen scurt, încercări și eforturi constante de a-ți atinge obiectivele. Cel mai bun mod de a răspunde este să lași eșecurile minore să treacă, astfel încât să te poți concentra pe a deveni mai bun în continuare.

Când visezi o cascadă înghețată

Dacă vezi o cascadă înghețată într-un vis, asta înseamnă că te-ai blocat în tristețe. Nu poți uita dezamăgirile sau pierderile pe care le-ai experimentat recent. Dacă ai acest vis, s-ar putea să ai nevoie de sprijinul altora în viața ta pentru a găsi modalități de a topi gheața și de a te elibera de durere.

De ce să fii atent la emoțiile din vis

Emoțiile sunt un element de bază al viselor. Acesta este locul în care începem să înțelegem sensul unui vis. Ele pot acționa ca o supapă de presiune și pot elibera anxietăți și frici reținute pe care nu le eliberăm în timp ce suntem treji. Valoarea visului este că ne face vizibile emoțiile, unde putem interacționa cu ele, le putem pune la îndoială, ne angajăm cu ele și, în cele din urmă, le putem elibera.

Chiar și simplul act de a-i spune unui prieten despre visul tău poate fi vindecator, deoarece la un anumit nivel exprimi emoții care au ocupat spațiu în mintea ta (deși, de multe ori inconștient). Când spui povestea unui vis, exprimi emoțiile în sine și, astfel, iei stăpânirea asupra lor. Odată ce numești o emoție pe care o simți, ai mai mult control asupra ei, ești capabil să o gestionezi pentru că ești conștient că există

Visele vă ajută deja să vă procesați emoțiile neexprimate. Tot ce faci acum este pur și simplu să le observi puțin mai des și să le apreciezi valoarea. Puteți deveni un participant activ la propria bunăstare și puteți accelera creșterea personală, începând să recunoașteți și să sortați emoțiile exprimate în visele voastre și conectându-le, acolo unde este posibil, la situații de viață. Visele fac munca grea de a aduce un sentiment la suprafață pentru tine. Tot ce vă rămâne este să explorați sentimentul și să vedeți ce are să vă învețe.

Când visează oamenii în culori

Cercetătorii mai cred că majoritatea viselor sunt în culori, dar mulți dintre no ni le putem aminti în tonuri alb-negru sau gri, deoarece detaliile complicate ale viselor tind să se estompeze foarte repede. Visatul este de natură destul de vizuală, dar cei care au o conștientizare sporită a culorii în timpul orelor de veghe pot avea mai multe șanse să-și amintească visele în culori decât cei mai puțin conștienți de culoare.

Descoperă care este semnificația culorilor din vise.

Relatările despre vise ale oamenilor care trăiau înainte de secolul al XX-lea conțineau adesea descrieri de culoare. Personalitățu precum Aristotel, Descartes și Freud au descris adesea prezența culorilor în visele lor. Apoi, pe la 1900, s-a întâmplat ceva. Visele, dintr-o dată, au devenit alb-negru, sau mai degrabă au început să fie amintite ca alb-negru. Până la jumătatea secolului, cercetătorii credeau că visele erau în mod implicit, în tonuri de gri.

Apoi, în anii 1960, lucrurile s-au schimbat din nou, iar cercetătorii au început să raporteze o incidență mai mare a culorii în vise. Dar de ce, la începutul secolului al XX-lea, rapoartele despre visare arătau o lipsă evidentă de culoare și de ce, o jumătate de secol mai târziu, culoarea părea să reapară? Una dintre cele mai populare explicații indică cauza popularității filmului alb-negru, televiziunii, ziarelor și fotografiei. Deși inventat mai devreme, abia la începutul secolului al XX-lea astfel de media au devenit obișnuite în societățile avansate din punct de vedere tehnologic. Odată cu disponibilitatea pe scară largă a televiziunii color și a fotografiei color în anii 1950 și 60, oamenii au început din nou să raporteze că visele lor erau pline de culoare.

Urmărește cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Din ce grupare ar fi făcut parte „Șacalul”. Ca să nu dea de bănuit, mergea din când în când la biserică
Știrileprotv.ro
Din ce grupare ar fi făcut parte „Șacalul”. Ca să nu dea de bănuit, mergea din când în când la biserică
Demisie neașteptată în televiziune! Vedeta a plecat de la Kanal D, după 17 ani în care a apărut pe micile ecrane: „Tot ce am construit aici...”
Viva.ro
Demisie neașteptată în televiziune! Vedeta a plecat de la Kanal D, după 17 ani în care a apărut pe micile ecrane: „Tot ce am construit aici...”
Doamne, ce imagini a publicat Elena Udrea cu fiica ei, Eva Maria! Înaltă, frumoasă, cu ochii albaștri, dar triști
Libertateapentrufemei.ro
Doamne, ce imagini a publicat Elena Udrea cu fiica ei, Eva Maria! Înaltă, frumoasă, cu ochii albaștri, dar triști
Carnea care te ajută să slăbești. Mihaela Bilic recomandă s-o consumi în fiecare zi: “Nu veți regreta!”
FANATIK.RO
Carnea care te ajută să slăbești. Mihaela Bilic recomandă s-o consumi în fiecare zi: “Nu veți regreta!”
Cum se menține Nadia Comăneci în formă la 62 de ani. 3 alimente pe care le-a scos din dietă: „În schimb, beau o bere-două la cină”
GSP.RO
Cum se menține Nadia Comăneci în formă la 62 de ani. 3 alimente pe care le-a scos din dietă: „În schimb, beau o bere-două la cină”
Satul mic din România care a primit recent o mare recunoaștere internațională. Are o cetate spectaculoasă ce poate fi vizitată, dar puțini români au auzit de el
FANATIK.RO
Satul mic din România care a primit recent o mare recunoaștere internațională. Are o cetate spectaculoasă ce poate fi vizitată, dar puțini români au auzit de el
'Am băgat foarte mulți bani'. Imagini din apartamentul de 250.000 de euro al Andreei Tonciu / FOTO
Unica.ro
'Am băgat foarte mulți bani'. Imagini din apartamentul de 250.000 de euro al Andreei Tonciu / FOTO
"De o săptămână este acolo". Fotbalistul care a plecat de la FCSB are o soacră celebră: "Fata mea a nimerit un băiat bun" | EXCLUSIV
Orangesport.ro
"De o săptămână este acolo". Fotbalistul care a plecat de la FCSB are o soacră celebră: "Fata mea a nimerit un băiat bun" | EXCLUSIV
Momentul în care un poliţist pe motocicletă loveşte în plin o femeie aflată pe trecere, pe Calea Victoriei. Avea sirenele pornite
Observatornews.ro
Momentul în care un poliţist pe motocicletă loveşte în plin o femeie aflată pe trecere, pe Calea Victoriei. Avea sirenele pornite
Horoscop 13 septembrie 2024. Fecioarele au în față o zi care vine cu un ajutor neprețuit pentru a dezlega anumite noduri interioare
HOROSCOP
Horoscop 13 septembrie 2024. Fecioarele au în față o zi care vine cu un ajutor neprețuit pentru a dezlega anumite noduri interioare

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI