Ce rol au visele

Visele apar în principal în timpul somnului REM, dar pot apărea și în timpul somnului NREM, de obicei ca imagini non-narative.

Unii cercetători cred că visele sunt esențiale pentru înțelegerea subconștientului nostru, în timp ce alții susțin că sunt doar procese biologice naturale. Cu toate acestea, a avea un tip de vis foarte specific poate ascunde un sens profund, mai ales dacă este unul recurent. Culturile antice credeau că visele ne pun în contact cu zei sau strămoși, care apoi puteau să ne îndrume. Alții au crezut că visele sunt premoniții, oferindu-ne o privire asupra viitorului.

Una dintre cele mai mult studiate și argumnentate teorii este aceea că visele ne ajută să procesăm amintirile și emoțiile și să repetăm scenarii potențiale care s-ar putea întâmpla în viitor. Deci, modul în care vă interpretați propriile vise va depinde de propriile asocieri personale.

Ce semnificație are o fereastră în vis

Prin ferestre noi putem să vedem pe cealaltă parte față de cea în care ne aflăm, fără a fi expuși efectiv la exterior. Înțelegem ceea ce este dincolo de cei patru pereți prin fereastră, în timp ce ceea ce este afară rămâne afară, iar ceea ce este înăuntru rămâne înăuntru.

Instituția derogării ia avânt în PNL. Liberalii rămân în zodia candidatului importat, nu format
Recomandări
Instituția derogării ia avânt în PNL. Liberalii rămân în zodia candidatului importat, nu format

Spre deosebire de uși, prin care trebuie să intrăm și să ieșim pentru a „ști” ferestrele ne permit să vedem, fără o implicare reală. O fereastră din sticlă împiedică să pătrundă în interior elemente din mediul exterior, lasând în același timp să pătrundă căldura luminii soarelui.

Ai auzit, probbail, spunându-se că ochii sunt o fereastră către suflet? Ferestrele sunt ochii casei în care trăim, unde locuiește spiritul și sufletul nostru. Prin urmare, în vise, ferestrele sunt portaluri pentru vizualizare profetică; dându-ne lumina soarelui revelației cunoașterii și înțelegerii, cu privire la circumstanțe și situații, altfel necunoscute.

Este important să observăm tipul de fereastră pe care o putem vedea în visele noastre.

Să visezi o fereastră reprezintă capacitatea de a înțelege ce se întâmplă în interiorul sau în afara unei situații care rămâne aceeași pentru tine. E vorba despre sentimente despre tine sau altcineva care, în siguranță, poate observa ce se mai întâmplă. O perspectivă asupra evenimentelor curente. Să vezi ceva mai clar.

De asemenea, poate reflecta capacitatea ta de a înțelege ce se întâmplă într-o situație. Observând sau simțind ce posibilități se așteaptă sau ce urmează să ți se întâmple. Să te înțelegi pe tine însuți.

Primul mare eșec al lui Ciolacu în politica externă: comisar pentru muncă. Cum a ajuns România de la portofolii grele la o funcție simbolică
Recomandări
Primul mare eșec al lui Ciolacu în politica externă: comisar pentru muncă. Cum a ajuns România de la portofolii grele la o funcție simbolică

Visele despre ferestre pot semnifica, de asemenea, oportunități profesionale, faptul că poți depăși obstacolele sau pot arăta că o nouă iubire urmează. Fereastra poate arăta că aveți speranță că lucrurile se vor îmbunătăți. Totuși, totul depinde de ceea ce se întâmplă când dormi. Toate evenimentele vor determina semnificații și concluzii diferite.

Descoperă și care semnificația culorilor din vise.

Ce înseamnă când visezi o fereastră

Când vezi o fereastră într-un vis, arată că în curând vor veni oportunități excelente. Totuși, oricare alte detalii sunt importante.

Când visezi o fereastră curată

O fereastră curată în vis sugerează nevoia de a ne privi cu claritate viața. Înseamnă că, fie în ceea ce privește viitorul nostru, fie în ceea ce privește perspectiva noastră actuală, este posibil să pierdem din vedere câteva puncte importante.

Poate fi, de asemenea, un indiciu al vederii clare a lumii și al reflectării acesteia în visele noastre.

Când visezi o fereastră murdară

Reprezintă judecata noastră, care poate fi tulburată de anumite lucruri. Nu este o viziune exactă asupra lumii noastre, astfel încât e bine să ne amintim că ar trebui să ne verificăm judecata și să privim mai clar împrejurimile.

Profilerul Dorin Dumitran, despre cele 4 femei ucise în Vaslui, după ce au fost luate cu maşina la autostop: „Sunt trei criminali neprinşi, nu unul”
Recomandări
Profilerul Dorin Dumitran, despre cele 4 femei ucise în Vaslui, după ce au fost luate cu maşina la autostop: „Sunt trei criminali neprinşi, nu unul”

În plus, ar putea fi un semn de avertizare că unele aspecte ale vieții noastre nu sunt atât de clare pe cât le considerăm noi. Este posibil să fie nevoie să aruncăm o privire mai atentă la ceea ce vedem în vis pentru a înțelege în ce domenii din viața noastră ar putea avea nevoie să obținem mai multă claritate.

Când visezi o fereastră închisă

Acest vis reprezintă o motivație redusă sau scăzută în interiorul nostru. S-ar putea să ne simțim depărtați de toată lumea sau să trăim răni sau trădarea încrederii care se traduce într-o fereastră închisă în visele noastre.

Când visezi geamuri sparte

Acest vis reprezintă sentimentele de neîncredere pe care le putem avea față de cineva, în special față de un partener. În plus, acționează și ca o reamintire a comportamentului nostru față de partenerul nostru, indicând natura rigidă a relației la acel moment în timp.

Când visezi o fereastră deschisă

Visul este un semn pozitiv că s-ar putea să lași să intre lumină, aer și, prin urmare, ești chiar deschis către noi experiențe care vin. Mai important, poate fi un semn că o anumită fază sau un anumit capitol din viața ta s-a încheiat. Acum, lumea noilor oportunități vă așteaptă.

Când visezi să arunci ceva pe fereastră

Când arunci ceva prin fereastră, acest vis poate fi un semn rău care arată că anunmite acțiunei pot duce la pierderi materiale. Deși această pierdere este temporară, trebuie să depășiți dificultatea cât mai curând posibil. Dacă întârziați să o rezolvați, problema se va agrava.

Când ferestrele nu se deschid

Când nu poți deschide o fereastră, aceasta indică faptul că nu te angajezi la ceva. S-ar putea să fi subestimat ceva, iar asta te poate face să pierzi atât din punct de vedere material, cât și spiritual.

Când visezi că sari pe fereastră

Dacă visezi că sari pe fereastră, trebuie să fii atent la partea ta financiară. Este un avertisment că pot apărea probleme economice. Astfel, încercați să vă revizuiți finanțele. Faceți un plan mai bun și concentrați-vă pe rezolvarea problemelor care apar. Amintiți-vă că acest vis este un avertisment și trebuie să puteți depăși orice situație dificilă.

Repararea unui geam spart în vis

Astfel de vise înseamnă că remediați problema sau lucrați pentru a depăși o situație dificilă. Poate duce chiar la un sentiment de încredere reînnoită, cum ar fi preluarea controlului asupra lucrurilor.

Acest lucru poate fi interpretat și în timp ce încercați să schimbați felul în care priviți lucrurile. Dacă în viața de veghe încerci să-ți schimbi gândurile învățând noi informații, s-ar putea să te vezi visând la asta.

Privind pe fereastră

Interesant este că acest vis reprezintă introspecția. Înseamnă că te uiți în interiorul tău sau în viața ta pentru a obține o privire clară asupra modului în care te simți și la ce ai putea avea nevoie să lucrezi. Partea casei sau a camerei în care te uiți va fi un indiciu a ceea ce necesită atenția ta. De exemplu, să te uiți în dormitorul tău din exterior sugerează că viața ta romantică sau amoroasă are nevoie de atenția ta.

Dimpotrivă, dacă vezi pe cineva care se uită prin fereastra ta, înseamnă că cineva îți invadează viața personală. Astfel de vise ne fac conștienți că cineva ar putea să ne spioneze sau să ne invadeze intimitatea.

Când visezi că treci printr-o fereastră

Visele cu ferestre în care visătorul se mișcă printr-o fereastră, fie pentru a intra, fie pentru a părăsi o cameră, sugerează că visătorul încearcă să acționeze în secret. Chiar și în viața reală, ferestrele sunt folosite în loc de uși atunci când persoana nu dorește să fie văzută.

De asemenea, sugerează că visătorul are un proiect în derulare, ceva asemănător unei aventuri și, deși visătorul lucrează la el, nu este încă pregătit să spună tuturor despre asta.

Când cazi de la o fereastră

Acest vis reprezintă dificultăți sau situații dificile cu care ați putea să vă confruntați din cauza anumitor oameni. A cădea sau a fi împins pe fereastră înseamnă a fi implicat în ceva pentru care nu erai pregătit, fie prin propria acțiune, fie datorită influenței altcuiva. Adesea, visătorii chiar se implică în situații care nu sunt bune pentru ei. Astfel de momente duc și la vise în care visătorul se vede căzând și, ca urmare, trebuie să facă față situației dificile.

A sparge o fereastră

Acest vis reprezintă conflicte interpersonale. Cu toții ne luptăm cu prietenii noștri apropiați și dragi și cu membrii familiei, totuși, a fi într-o stare de conflict cu cineva înseamnă că este mai grav. Dacă îl distrugi geamul altcuiva, asta arată frustrarea ta. Această frustrare sau furie poate proveni din a avea o opinie sau viziune complet diferită de cealaltă persoană.

Spălarea unei ferestre în vis

Acest vis are o interpretare foarte scurtă și simplă. Așa cum o fereastră curată înseamnă o viziune clară, iar o fereastră murdară indică o nevoie de mai multă claritate, de fapt spălarea unei ferestre înseamnă că aveți nevoie de o astfel de claritate.

Este posibil ca situația să fi ajuns într-un punct în care trebuie să vă implicați și să vă curățați singur lucrurile, astfel încât să o vedeți mai clar.

Urmărește cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Denisa, una dintre cele două victime ale Şacalului, a fost înmormântată. Băiatul ei încă nu știe că mama lui a murit
Știrileprotv.ro
Denisa, una dintre cele două victime ale Şacalului, a fost înmormântată. Băiatul ei încă nu știe că mama lui a murit
Sătulă de critici, Bianca Drăgușanu a răbufnit și a postat imagini fără machiaj! Niciodată nu a mai fost văzută așa, val de reacții
Viva.ro
Sătulă de critici, Bianca Drăgușanu a răbufnit și a postat imagini fără machiaj! Niciodată nu a mai fost văzută așa, val de reacții
Doamne, ce imagini a publicat Elena Udrea cu fiica ei, Eva Maria! Înaltă, frumoasă, cu ochii albaștri, dar triști
Libertateapentrufemei.ro
Doamne, ce imagini a publicat Elena Udrea cu fiica ei, Eva Maria! Înaltă, frumoasă, cu ochii albaștri, dar triști
Orașul, cu străzi înguste și mii de case, din care au plecat toți locuitorii, a ajuns astăzi o ruină. În trecut, oamenii duceau aici o viață frumoasă și liniștită, acum mai trec pe aici doar turiștii
FANATIK.RO
Orașul, cu străzi înguste și mii de case, din care au plecat toți locuitorii, a ajuns astăzi o ruină. În trecut, oamenii duceau aici o viață frumoasă și liniștită, acum mai trec pe aici doar turiștii
Cum se menține Nadia Comăneci în formă la 62 de ani. 3 alimente pe care le-a scos din dietă: „În schimb, beau o bere-două la cină”
GSP.RO
Cum se menține Nadia Comăneci în formă la 62 de ani. 3 alimente pe care le-a scos din dietă: „În schimb, beau o bere-două la cină”
Horoscop rune16 – 22 septembrie 2024. Mihai Voropchievici: Trei zodii dau lovitura, câștiguri pe toate planurile
FANATIK.RO
Horoscop rune16 – 22 septembrie 2024. Mihai Voropchievici: Trei zodii dau lovitura, câștiguri pe toate planurile
CUPLUL ANULUI în lumea mondenă! Și-a făcut iubită moldoveancă, mai tânără decât fiica lui! Avem imaginile! FOTO
Unica.ro
CUPLUL ANULUI în lumea mondenă! Și-a făcut iubită moldoveancă, mai tânără decât fiica lui! Avem imaginile! FOTO
S-a aflat cum a ajuns la Dinamo autocarul pe care l-a folosit şi FCSB, după ce fanii "câinilor" au izbucnit! Prima explicaţie: "Este adevărat" | FOTO
Orangesport.ro
S-a aflat cum a ajuns la Dinamo autocarul pe care l-a folosit şi FCSB, după ce fanii "câinilor" au izbucnit! Prima explicaţie: "Este adevărat" | FOTO
Ciclonul Boris face prăpăd în România. Potop în Galaţi, Vaslui, Bacău și Neamț. A plouat în câteva ore cât pentru două luni: "Doamne fereşte!"
Observatornews.ro
Ciclonul Boris face prăpăd în România. Potop în Galaţi, Vaslui, Bacău și Neamț. A plouat în câteva ore cât pentru două luni: "Doamne fereşte!"
Horoscop 14 septembrie 2024. Balanțele au ocazia de a se elibera, fără să facă nimic special, de griji prin înlocuirea lor cu gânduri mai bune
HOROSCOP
Horoscop 14 septembrie 2024. Balanțele au ocazia de a se elibera, fără să facă nimic special, de griji prin înlocuirea lor cu gânduri mai bune

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI