Ce semnificație are peștele în vis

Conexiunea cu elementul Apă conferă simbolismului peștelui ideea de subconștient, de reprezentant al emoțiilor, al vindecării și purificarii. Apa este, de asemenea, asociată cu dragostea, relațiile și familia. Peștele corespunde în mod natural subconștientului și, prin urmare, tărâmului viselor.

Apa ne spală temerile și nesiguranța și este mereu în flux. Puterea apei este adesea trecută cu vederea, până când ne gândim la puterea acestui element de a uza o stâncă în timp sau de a aduce dezastre, așa cum este cazul unui taifun sau al potopului.

Peștele, pe de altă parte, ne ajută să înotăm mai adânc în straturile noastre subconștiente și emoționale, care adesea devin neglijate în cursul vieții noastre ocupate.

Animalele de apă au, de asemenea, legături cu mișcarea intenționată și independența conștientă printre curenții aspri care uneori împiedică un obiectiv

Când Peștele începe să apară în visul tău, fii atent la modul în care se prezintă. Ceea ce visezi și contextul mai larg este întotdeauna semnificativ. Când visezi un pește din apă, acesta poate fi un indicator al modului în care vă veți simți cu privire la o situație care este neobișnuită sau inconfortabilă, în viitorul apropiat.

Primele declarații ale lui Alfred Bulai despre acuzațiile de agresiune sexuală: „Și-a dat tricoul jos. Reacția mea a fost una de uimire, probabil din acest motiv am râs”
Recomandări
Primele declarații ale lui Alfred Bulai despre acuzațiile de agresiune sexuală: „Și-a dat tricoul jos. Reacția mea a fost una de uimire, probabil din acest motiv am râs”

Când visezi un pește mort, s-ar putea să fii nevoit să te confrunți cu o situație pe care o găsești neplăcută sau respingătoare.

Dacă prinzi un pește în visul tău, s-ar putea să fii pe cale să faci o „captură” grozavă, putând însemna o conexiune excelentă cu un nou partener sau o oportunitate ideală de carieră.

Visele în care vezi un pește pot indica că ceva este alunecos sau o situație nu se simte bine pentru tine, intuitiv. Un pește poate, de asemenea, însemna succes, fertilitate, abundență sau vindecare emoțională.

Visele în care consumi pește pot avea diverse interpretări. Unele modalități de a da sens acestor vise pot fi să examinezi dacă trebuie să digeri emoții mai profunde sau să digeri nevoia de vindecare mai profundă. Asemenea figurii din mitul celtic, ți se poate arăta o cale către înțelepciune atunci când visezi să mănânci pește.

Ce înseamnă când visezi pește

Peștii în vise reprezintă o trezire profundă care va fi declanșată doar atunci când te afli la începutul unui moment potențial provocator din viața ta. Peștele este întotdeauna acolo pentru cei care au cea mai mare nevoie de el, pentru a-i ajuta pe cei care se pierd în apele întunecate.

Dar, în funcție de circumstanțele visului, determină ceea ce subconștientul tău încearcă cu adevărat să-ți spună.

Gafă a președintelui Iohannis la decorarea medaliaţilor de la JO Paris. A spus „comemorarea”, în loc de „ceremonia” | VIDEO
Recomandări
Gafă a președintelui Iohannis la decorarea medaliaţilor de la JO Paris. A spus „comemorarea”, în loc de „ceremonia” | VIDEO

Ce înseamnă când visezi pește în apă

Apa poate simboliza lumea psihică, emoțiile și intuiția. Prin urmare, peștii care înoată în apă pot însemna că visul tău evidențiază sentimente pe care încă nu le-ai recunoscut în mod conștient.

Peștii sunt, de asemenea, creaturi cu sânge rece, astfel încât corpul lor se adaptează la mediul lor. Acest vis poate atrage atenția asupra modului în care acele emoții nerecunoscute vă influențează comportamentul.

Unii cred că adâncimea la care înoată peștele este importantă pentru interpretarea visului tău. Peștii care înoată aproape de suprafață sunt considerați a fi un semn bun, care înseamnă prosperitate și abundență. Dar dacă peștii înoată adânc sub apă, ei pot fi un semn de pericol.

Calitatea apei poate fi, de asemenea, un factor. Dacă apa este limpede, unii oameni cred că este un semn de noroc în viitor.

Ce înseamnă când visezi pești care sar din apă

Să visezi pești care sar din apă, înseamnă că ei ies la aer. Aerul simbolizează intelectul și cunoașterea interioară. Deci acest vis ar putea reflecta modul în care emoțiile tale ies la suprafață, expuse minții tale conștiente.

De asemenea, se poate întâmpla ca un vis de acest fel poate fi simbolul ieșirii din zona de confort. Visul tău poate evidenția acele sentimente și dorințe, încurajându-te să acționezi pentru a rezolva situația.

Mircea Geoană, despre lecțiile pe care Marcel Ciolacu a recunoscut că le ia: „Meditații la engleză, meditații la economie… Pe vremuri, rămâneai și repetent, dacă aveai corigențe”
Recomandări
Mircea Geoană, despre lecțiile pe care Marcel Ciolacu a recunoscut că le ia: „Meditații la engleză, meditații la economie… Pe vremuri, rămâneai și repetent, dacă aveai corigențe”

Când visezi un pește mare

Atunci când pescarii reușesc și aduc acasă un pește mare, atunci cu siguranță nu va lipsi mâncarea pe masă. În lumea viselor, nu este cu mult diferit. A visa la un pește mare este un semn al ambiției tale și al eforturilor tale de a avea un mare succes. Un pește mare înseamnă reușită într-unul dintre domeniile vieții tale.

Descoperă și ce înseamnă când visezi că primești sau găsești bani.

Când visezi pești colorați

Să visezi pești colorați poate avea diverse semnificații. Peștii colorați reflectă de obicei personalitatea și temperamentul visătorului. De exemplu, dacă visezi un pește albastru, s-ar putea să ai o forță emoțională și un caracter puternic. Un pește galben se poate referi la posibilitatea de achizitie materială, dar si la regret și egoism.

Când visezi pește proaspăt

Un alt semn de fericire, peștele proaspăt, simbolizează persistența visurilor din viața reală, care pot fi realizate imediat. Este un semn că vor veni lucruri bune dacă vei continua să faci ceea ce faci deja sau dacă îți dai curaj să îți urmezi dorințele.

Când visezi un pește mort

Să visezi un pește mort poate fi finalul unei idei sau unei afaceri. Sau poate niște uși vor rămâne închise momentan. Este vorba despre prudență și înțelepciune. Tu iei cele mai importante decizii din propria ta viață, ești conducătorul viitorului tău, dar nu ignora ce spun familia și prietenii tăi apropiați înainte de a alege.

Când visezi pește prăjit

Cu calm și onestitate, urci treptele spre obiectivele tale. Bucură-te de acest dar al destinului și mergi mai departe. Întotdeauna ferm și puternic.

Când visezi o mulți de pești

Mulți pești arată, de asemenea, o mare emoție și realizare, dar cu o simbolistică și mai puternică. Ar putea fi totuși puțin mai problematic să visezi la rechini furioși, care reflectă fobia socială și nesiguranța profesională.

Când visezi că prinzi un pește

Dacă visezi că prinzi pește cu mâna, s-ar putea să poți controla anumite lucruri neaștepte și să-ți aduci stabilitate în viață. Cu toate acestea, dacă peștele scapă din mână, acest lucru arată că e nevoie de un efort mai mare pentru a depăși aceeași problemă. În ambele cazuri, veți avea nevoie de determinare.

Despre somn și vise

Visele sunt povești și imagini pe care mintea noastră le creează în timp ce dormim. Ele pot fi distractive, amuzante, romantice, tulburătoare, înspăimântătoare și deseori bizare. Visele sunt o experiență umană universală care poate fi descrisă ca o stare de conștiință caracterizată prin apariții senzoriale, cognitive și emoționale în timpul somnului. Nu există nicio stare cognitivă care să fi fost la fel de amplu studiată și totuși la fel de des înțeleasă greșit ca visarea.

Există diferențe semnificative între abordările neuroștiințifice și psihanalitice ale analizei viselor. Experții în neuroștiință sunt interesați de structurile implicate în producerea viselor, organizarea viselor și narrabilitatea. Psihanaliza se concentrează asupra sensului viselor, plasându-le în contextul relațiilor din istoria visătorului. Rapoartele despre vise tind să fie pline de experiențe emoționale și vii, care conțin teme, preocupări, figuri și obiecte care corespund îndeaproape vieții de veghe. Aceste elemente creează o „realitate” nouă din nimic aparent, producând o experiență cu un interval de timp și conexiuni realiste.

Potrivit psihologiei, emoțiile pe care vi le aduce un vis pot fi adesea unul dintre cele mai bune indicii pentru interpretarea viselor. Niciun simbol din vis nu poate oferi aceeași semnificație fiecărei persoane, deoarece visul este ca o poveste întreagă (nu simboluri singulare), este cel care transmite îndrumarea și mesajul către visător.

Există cinci faze ale somnului într-un ciclu de somn și nu în toate putem visa:

Stadiul 1: Implică somn ușor, mișcarea lentă a ochilor și activitate musculară redusă. Această etapă formează 4 până la 5% din totalul somnului.

Stadiul 2: Mișcarea ochilor se oprește și undele cerebrale devin mai lente, cu explozii ocazionale de unde rapide numite fuse de somn. Această etapă formează 45 până la 55% din totalul somnului.

Stadiul 3: Unde cerebrale extrem de lente numite unde delta încep să apară, intercalate cu valuri mai mici și mai rapide. Aceasta reprezintă 4 până la 6% din somnul total.

Stadiul 4: Creierul produce unde delta aproape exclusiv. Este dificil să trezești pe cineva în etapele 3 și 4, care împreună sunt numite „somn profund”. Nu există mișcare a ochilor sau activitate musculară. Oamenii treziți în timpul somnului profund nu se adaptează imediat și adesea se simt dezorientați timp de câteva minute după trezire. Aceasta formează 12 până la 15% din somnul total.

Stadiul 5: Această etapă este cunoscută sub numele de mișcare rapidă a ochilor (REM). Respirația devine mai rapidă, neregulată și superficială, ochii trec rapid în diferite direcții, iar mușchii membrelor devin temporar paralizați. Ritmul cardiac crește, tensiunea arterială crește, iar bărbații dezvoltă erecții ale penisului. Când oamenii se trezesc în timpul somnului REM, ei descriu adesea povești bizare și ilogice. Acestea sunt vise. Această etapă reprezintă 20 până la 25% din timpul total de somn al unei persoane.

Urmărește cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Din ce grupare ar fi făcut parte „Șacalul”. Ca să nu dea de bănuit, mergea din când în când la biserică
Știrileprotv.ro
Din ce grupare ar fi făcut parte „Șacalul”. Ca să nu dea de bănuit, mergea din când în când la biserică
Wow! Ce mult a crescut și ce frumoasă este Elena, fiica adoptivă a Paulei Seling! Imaginea care i-a impresionat pe fani
Viva.ro
Wow! Ce mult a crescut și ce frumoasă este Elena, fiica adoptivă a Paulei Seling! Imaginea care i-a impresionat pe fani
Doamne, ce imagini a publicat Elena Udrea cu fiica ei, Eva Maria! Înaltă, frumoasă, cu ochii albaștri, dar triști
Libertateapentrufemei.ro
Doamne, ce imagini a publicat Elena Udrea cu fiica ei, Eva Maria! Înaltă, frumoasă, cu ochii albaștri, dar triști
Ce a descoperit o femeie care le-a făcut un test ADN copiilor săi. A rămas șocată când a văzut rezultatele
FANATIK.RO
Ce a descoperit o femeie care le-a făcut un test ADN copiilor săi. A rămas șocată când a văzut rezultatele
Sabrina Voinea, apariție inedită la Palatul Cotroceni, în fața lui Klaus Iohannis
GSP.RO
Sabrina Voinea, apariție inedită la Palatul Cotroceni, în fața lui Klaus Iohannis
Monumentul din România dedicat dacilor. E la marginea unui drum important, mulți au trecut pe lângă el fără să știe ce simbolizează
FANATIK.RO
Monumentul din România dedicat dacilor. E la marginea unui drum important, mulți au trecut pe lângă el fără să știe ce simbolizează
El este noul iubit al uneia dintre cele mai îndrăgite cântărețe! S-au cunoscut într-o excursie cu barca și s-au îndrăgostit!
Unica.ro
El este noul iubit al uneia dintre cele mai îndrăgite cântărețe! S-au cunoscut într-o excursie cu barca și s-au îndrăgostit!
Leonard Doroftei s-a întors definitiv în România. Ce ocupaţie va avea odată revenit: "Nu, restaurant nu vreau. Asta vreau să fac"
Orangesport.ro
Leonard Doroftei s-a întors definitiv în România. Ce ocupaţie va avea odată revenit: "Nu, restaurant nu vreau. Asta vreau să fac"
Ciclonul a lovit din nou pe litoral. Localnicii din Vama Veche s-au temut de un nou dezastru
Observatornews.ro
Ciclonul a lovit din nou pe litoral. Localnicii din Vama Veche s-au temut de un nou dezastru
Horoscop 12 septembrie 2024. Taurii ar fi bine să își păstreze căldura sufletească, chiar și într-o zi precum cea de astăzi, pentru că vor avea nevoie de ei
HOROSCOP
Horoscop 12 septembrie 2024. Taurii ar fi bine să își păstreze căldura sufletească, chiar și într-o zi precum cea de astăzi, pentru că vor avea nevoie de ei

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI