Ce simbolizează petrecerea în vis

Un vis despre o petrecere, cum ar fi o zi de naștere sau alte astfel de evenimente, este destul de comun. La suprafață, acest tip de vis poate da o stare bună.

O petrecere de naștere într-un vis poate fi despre nevoia de a atrage atenția asupra ta. Chiar dacă ai evitat lumina reflectoarelor în trecut, acest lucru ar putea indica faptul că ai nevoie de oameni cărora le pasă de tine! Uneori prosperi cu energie în viața ta de veghe și da, recent ai trecut prin momente dificile. Ziua de naștere în vis, o petrecere de naștere este în general favorabilă. Participarea la petrecerea de naștere a unui copil indică faptul că îți vei schimba abordarea asupra lucrurilor. De asemenea, poate însemna că trebuie să ne reconectăm cu „copilul nostru interior” și să avem grijă de noi înșine în viață.

Când ai un vis despre o petrecere poate fi interpretat diferit în funcție de detaliile și emoțiile trăite în vis.

Dar, într-un sens general, petrecerea în vis reflectă viața ta socială, dorința ta de a te integra bine în cercul tău sau de a-ți extinde cercul social existent.

Pe de altă parte, subconștientul poate să vă amintească să aveți o viață socială mai activă. Pentru a infuza mai multă distracție în viața ta sau pentru a-ți îmbunătăți abilitățile sociale și de comunicare.

Adolescentă de 15 ani, violată de o familie din Otopeni, care a luat-o din staţia de autobuz. Cei doi inculpaţi, soţ şi soţie, sunt judecaţi în libertate
Recomandări
Adolescentă de 15 ani, violată de o familie din Otopeni, care a luat-o din staţia de autobuz. Cei doi inculpaţi, soţ şi soţie, sunt judecaţi în libertate

Petrecerile reflectă, de asemenea, optimismul și veselia visătorului. Alteori, visele de o astfel de natură reprezintă un eveniment viitor care merită sărbătorit.

Ce înseamnă când visezi petrecere

Visează la o petrecere de zi de naștere

Dacă petrecerea de naștere este a ta, arată apreciere pentru viață și ești fericit. Dacă este ziua de naștere a altcuiva, înseamnă vești bune despre un prieten sau despre sarcină de la cineva apropiat.

Când visezi o petrecere de nuntă

Cineva apropiat s-ar putea căsători în curând, iar dacă este nunta ta, s-ar putea întâmpla o schimbare semnificativă în viața ta. Alte interpretări posibile pot depinde de unele detalii. Dacă asistați la căsătoria unui prieten apropiat sau a unei rude, aceasta simbolizează împlinirea unei vechi dorințe.

Când visezi la o petrecere surpriză

O petrecere surpriză într-un vis înseamnă că poți avea talente pe care oamenii din jurul tău le recunosc. Unii te-au subestimat, dar această situație se va schimba și vor aprecia expertiza ta. Cu toate acestea, dacă participi la o petrecere surpriză pentru altcineva, acesta poate fi un semn al unei vieți amoroase fericite.

Când visezi la un tort pentru petrecere

Un tort de petrecere este un simbol al iubirii și al atenției pentru cei care sunt unici pentru tine. Cei care au participat au fost foarte apropiați în fiecare etapă și moment al vieții lor. I-ați apreciat și le-ați dorit numai bine. Dacă nu ai mâncat încă această prăjitură, există cineva pe care îl consideri unic și cu care dorești să întărești legătura.

Primul mare eșec al lui Ciolacu în politica externă: comisar pentru muncă. Cum a ajuns România de la portofolii grele la o funcție simbolică
Recomandări
Primul mare eșec al lui Ciolacu în politica externă: comisar pentru muncă. Cum a ajuns România de la portofolii grele la o funcție simbolică

Cu toate acestea, dacă tortul de petrecere din visul tău este în locul greșit, aceasta este o situație dificilă. Păstrează-ți echilibrul și nu te descuraja niciodată. Totul trebuie să treacă.

Când visezi la o peterecere în familie

Să visezi la o petrecere de familie reprezintă o relație mai veche. Poate că prietenii vechi pe care i-ai lăsat sau cu care ai pierdut contactul vor reapărea, te vor căuta sau vei continua o relație de dragoste din trecut. În ambele situații, fiți pregătiți pentru emoții puternice.

Ce înseamnă când visezi la o petrecere costumată

Să visezi la o petrecere în care toată lumea poartă un costum, în afară de tine, este un avertisment împotriva prieteniilor false. Dacă porți o rochie, mintea ta este cea care îți amintește de ce nu ești sincer cu oamenii din jurul tău. Să visezi costume de petrecere poate arăta, de asemenea, că trebuie să excelezi în cercul tău social. S-ar putea să pierdeți atenția oamenilor și să doriți să ocupați o poziție mai proeminentă.

Când visezi o petrecere plină de viață

Să visezi la o petrecere semnificativă și aglomerată poate indica faptul că vei experimenta o perioadă de fericire intensă în viața ta. Dar trebuie să fii atent la unele detalii. Dacă te simți fericit și conectat cu oamenii din jurul tău, înseamnă că te integrezi și împărtășești bucuriile altora, astfel încât să fii mulțumit de grupul tău social și de prietenii pe care îi ai.

Profilerul Dorin Dumitran, despre cele 4 femei ucise în Vaslui, după ce au fost luate cu maşina la autostop: „Sunt trei criminali neprinşi, nu unul”
Recomandări
Profilerul Dorin Dumitran, despre cele 4 femei ucise în Vaslui, după ce au fost luate cu maşina la autostop: „Sunt trei criminali neprinşi, nu unul”

Cu toate acestea, dacă te simți singur sau stai singur la o petrecere, înseamnă că te înconjoară oameni care gândesc foarte diferit de tine. Poate că visul e menit să vă împiedice să formați o legătură mai puternică cu oamenii.

Când visezi la o petrecere pentru copii

În cea mai mare parte, petrecerile pentru copii precum zilele de naștere sunt un semn bun și noroc. Visând la o petrecere de naștere a unui copil înseamnă că așteptați cu nerăbdare vremuri fericite, veți întări prietenii sau chiar relații amoroase care pot produce rezultatele dorite.

Când visezi petrecerea altcuiva

Vești bune ar putea veni la cineva apropiat. Fii fericit pentru această persoană și arată-i sentimentele tale. Poate însemna sosirea unui copil, dar în cercul tău apropiat de prieteni.

Când visezi la o petrecere de absolvire

Interpretarea visului sărbătoririi absolvirii poate avea mai multe sensuri în funcție de context. Dacă vii la ceremonia de absolvire, prietenii loiali vor fi alături de tine. Când participați singur la absolvire, înseamnă că trebuie să vă reevaluați cunoștințele, astfel încât să nu pierdeți viața academică sau profesională.

Când visezi o petrecere bizară

Acest vis este un semn că trebuie să-ți faci timp pentru a te relaxa. Este un mesaj din subconștient care arată că nu te poți simți liniștit în timp ce vrei să te distrezi sau să faci mai multe lucruri deodată.

Când visezi o petrecere de logodnă

Acest vis înseamnă că urmează ceva bun. Cineva care nu te-a apreciat niciodată poate începe să te privească cu alți ochi.

Când visezi că ești invitat la petrecere

Semnificația viselor despre a invitații la petrecere poate fi aceea că ai nevoie de mai mult timp pentru a te distra și pentru a scăpa de stres, de rutină. Acordați atenție sănătății și nevoilor dvs., nu doar la muncă sau la studiu. Trebuie să fii relaxat pentru a evita probleme grave.

Descoperă și ce înseamnă când visezi că-ți pierzi vocea

Cum să-ți amintești visele

Visele pot fi importante pentru foarte multe persoane, iar dacă vrei să afli semnificația lor este bine să îți amintești cât mai detaliat ce s-a întâmplat în vis. Creierul tău poate alege ce să uite în timp ce visezi. Un studiu din 2019 a explicat că neuronii care produc hormonul de concentrare a melaninei (MCH) păreau să afecteze funcția de creare a memoriei într-o parte a creierului numită hipotalamus în timpul somnului REM.

Unul dintre motivele pentru care visele pot fi dificil de reținut este că substanța chimică a creierului asociată cu memoria – norepinefrina – și activitatea creierului care ajută la reamintire sunt la cele mai scăzute niveluri atunci când visezi. De fapt, dacă ai un vis, dar nu te trezești în timpul visului, sunt șanse foarte reduse să ți-l poți aminti.

Visele pe care ți le amintești sunt cele din care te trezești. Deoarece amintirea viselor poate fi ușor întreruptă chiar și de cea mai mică distragere a atenției, ar trebui să încercați să vă amintiți cât mai mult din visul dvs. imediat ce vă treziți. Nu te da jos din pat si nu te gândi la altceva, dacă vrei să ai acces la visul tău. Încearcă să înțelegi orice imagini sau amintiri pe care le ai despre visul tău și notează-le pe o agendă lângă pat.

Curiozități despre vise

Visele sunt o experiență umană universală care poate fi descrisă ca o stare de conștiință caracterizată prin apariții senzoriale, cognitive și emoționale în timpul somnului. Nu există nicio stare cognitivă care să fi fost la fel de amplu studiată și totuși la fel de des înțeleasă greșit ca visarea. Există diferențe semnificative între abordările neuroștiințifice și psihanalitice ale analizei viselor.

Experții în neuroștiință sunt interesați de structurile implicate în producerea viselor, organizarea viselor și narrabilitatea.

Psihanaliza se concentrează asupra sensului viselor, plasându-le în contextul relațiilor din istoria visătorului. Rapoartele despre vise tind să fie pline de experiențe emoționale și vii, care conțin teme, preocupări, figuri și obiecte care corespund îndeaproape vieții de veghe. Aceste elemente creează o „realitate” nouă din nimic aparent, producând o experiență cu un interval de timp și conexiuni realiste.

Există cinci faze ale somnului într-un ciclu de somn și nu în toate putem visa:

  • Stadiul 1: Implică somn ușor, mișcarea lentă a ochilor și activitate musculară redusă. Această etapă formează 4 până la 5% din totalul somnului.
  • Stadiul 2: Mișcarea ochilor se oprește și undele cerebrale devin mai lente, cu explozii ocazionale de unde rapide numite fuse de somn. Această etapă formează 45 până la 55% din totalul somnului.
  • Stadiul 3: Unde cerebrale extrem de lente numite unde delta încep să apară, intercalate cu valuri mai mici și mai rapide. Aceasta reprezintă 4 până la 6% din somnul total.
  • Stadiul 4: Creierul produce unde delta aproape exclusiv. Este dificil să trezești pe cineva în etapele 3 și 4, care împreună sunt numite „somn profund”. Nu există mișcare a ochilor sau activitate musculară. Oamenii treziți în timpul somnului profund nu se adaptează imediat și adesea se simt dezorientați timp de câteva minute după trezire. Aceasta formează 12 până la 15% din somnul total.
  • Stadiul 5: Această etapă este cunoscută sub numele de mișcare rapidă a ochilor (REM). Respirația devine mai rapidă, neregulată și superficială, ochii trec rapid în diferite direcții, iar mușchii membrelor devin temporar paralizați. Ritmul cardiac crește, tensiunea arterială crește, iar bărbații dezvoltă erecții ale penisului. Când oamenii se trezesc în timpul somnului REM, ei descriu adesea povești bizare și ilogice. Acestea sunt vise. Această etapă reprezintă 20 până la 25% din timpul total de somn.

Surse – dreamchrist.com, dreamingxyz.com.

Urmărește cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Denisa, una dintre cele două victime ale Şacalului, a fost înmormântată. Băiatul ei încă nu știe că mama lui a murit
Știrileprotv.ro
Denisa, una dintre cele două victime ale Şacalului, a fost înmormântată. Băiatul ei încă nu știe că mama lui a murit
Sătulă de critici, Bianca Drăgușanu a răbufnit și a postat imagini fără machiaj! Niciodată nu a mai fost văzută așa, val de reacții
Viva.ro
Sătulă de critici, Bianca Drăgușanu a răbufnit și a postat imagini fără machiaj! Niciodată nu a mai fost văzută așa, val de reacții
Doamne, ce imagini a publicat Elena Udrea cu fiica ei, Eva Maria! Înaltă, frumoasă, cu ochii albaștri, dar triști
Libertateapentrufemei.ro
Doamne, ce imagini a publicat Elena Udrea cu fiica ei, Eva Maria! Înaltă, frumoasă, cu ochii albaștri, dar triști
Șoseaua spectaculoasă din România, construită la ordinul lui Nicolae Ceaușescu. A fost una dintre cele mai mari realizări din “epoca de aur”. Drumul a rămas unul dintre cele mai tari din lume și astăzi
FANATIK.RO
Șoseaua spectaculoasă din România, construită la ordinul lui Nicolae Ceaușescu. A fost una dintre cele mai mari realizări din “epoca de aur”. Drumul a rămas unul dintre cele mai tari din lume și astăzi
Cum se menține Nadia Comăneci în formă la 62 de ani. 3 alimente pe care le-a scos din dietă: „În schimb, beau o bere-două la cină”
GSP.RO
Cum se menține Nadia Comăneci în formă la 62 de ani. 3 alimente pe care le-a scos din dietă: „În schimb, beau o bere-două la cină”
Dacia va da o adevărată lovitură pe piața auto europeană cu cea mai mare și mai scumpă mașină construită vreodată de uzina din România. Modelul care va face ravagii printre șoferi
FANATIK.RO
Dacia va da o adevărată lovitură pe piața auto europeană cu cea mai mare și mai scumpă mașină construită vreodată de uzina din România. Modelul care va face ravagii printre șoferi
CUPLUL ANULUI în lumea mondenă! Și-a făcut iubită moldoveancă, mai tânără decât fiica lui! Avem imaginile! FOTO
Unica.ro
CUPLUL ANULUI în lumea mondenă! Și-a făcut iubită moldoveancă, mai tânără decât fiica lui! Avem imaginile! FOTO
S-a aflat cum a ajuns la Dinamo autocarul pe care l-a folosit şi FCSB, după ce fanii "câinilor" au izbucnit! Prima explicaţie: "Este adevărat" | FOTO
Orangesport.ro
S-a aflat cum a ajuns la Dinamo autocarul pe care l-a folosit şi FCSB, după ce fanii "câinilor" au izbucnit! Prima explicaţie: "Este adevărat" | FOTO
Ciclonul Boris face prăpăd în România. Potop în Galaţi, Vaslui, Bacău și Neamț. A plouat în câteva ore cât pentru două luni: "Doamne fereşte!"
Observatornews.ro
Ciclonul Boris face prăpăd în România. Potop în Galaţi, Vaslui, Bacău și Neamț. A plouat în câteva ore cât pentru două luni: "Doamne fereşte!"
Horoscop 14 septembrie 2024. Balanțele au ocazia de a se elibera, fără să facă nimic special, de griji prin înlocuirea lor cu gânduri mai bune
HOROSCOP
Horoscop 14 septembrie 2024. Balanțele au ocazia de a se elibera, fără să facă nimic special, de griji prin înlocuirea lor cu gânduri mai bune

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI