Ce simbolizează prăpastia în vis

Să visezi o prăpastie poate înseamna că treci printr-o perioadă de anxietate. Indică faptul că ești supraîncărcat nerovs. Acest lucru va crea o situație abisală în viața ta. S-ar putea să fii în prăpastia disperării și a deznădejdii.

Astfel de sentimente sunt destul de amenințătoare. Ele te fac să suferi. De asemenea, abisul poate fi o reprezentare a acelei părți din viața ta pe care nu ti-ai recunoscut-o încă. Acest vis te face să fii nesigur cu privire la ceea ce vrei să obții.

Ai anumite temeri care sunt îngropate adânc în tine. De fapt, s-ar putea să vă fie chiar frică de moarte.

Ca atare, să visezi prăpastie ar trebui să te ajute să apreciezi valoarea vieții.

Este important să înțelegi relația dintre visul tău și viața de veghe. Când ai acest vis, încearcă să-l raportezi la diferitele domenii ale vieții tale.

Ai probleme cu finanțele? Ar putea fi relevant pentru relația ta romantică? Este vorba despre bunăstarea ta fizică? Aflați care sunt zonele în care veți fi cel mai vulnerabil în urma acestui vis. Acest lucru vă va da putere cu cel mai bun mod de a vă gestiona anxietatea și temerile

Ce înseamnă când visezi prăpastie

Să visezi o prăpastie este un semn că ți-e frică de ceva. Este posibil să fii într-o situație dificilă care te-a făcut să apelezi la anumite vicii. Ești deprimat și nu crezi că lucrurile vor deveni mai bune. Toată lumea îți spune să scapi de acel viciu înainte să te bagi în necazuri mai serioase.

Cine este Daniel Baciu, omul care gestionează pensiile românilor. Împreună cu soția încasează de la stat șase venituri în valoare de 280.000 de lei pe an
Recomandări
Cine este Daniel Baciu, omul care gestionează pensiile românilor. Împreună cu soția încasează de la stat șase venituri în valoare de 280.000 de lei pe an

A cădea în prăpastie

Dacă te visezi căzând în prăpastie, asta poate că te avertizează despre o posibilă boală. Probabil că nu îți pasă prea mult de sănătatea ta și întotdeauna ai lucruri mai importante de făcut. Trăiești pe repede înainte, așa că obiceiurile tale de nutriție sunt aceleași. Asta îți va înrăutăți starea, așa că este posibil să fii nevoit să mergi la un control.

Să visezi căderea într-un abis întunecat, fără fund, este un simbol al marilor griji. Dacă dețineți o afacere privată care are datorii, poate că aveți mari probleme. Nu îți vei putea plăti datoriile, în timp ce partenerul tău nu va înțelege situația ta. Fă pace cu teama ta și apoi ia cele mai bune decizii, fără să fii doborât de anxietate.

Ce înseamnă când visezi draci.

A împinge pe cineva în prăpastie

Sî visezi că împingi pe cineva în prăpastie simbolizează neliniștea. Conștiința ta este neliniștită pentru că nu ai fost sincer cu un prieten.

Când sari în prăpastie

A visa că sari în abis înseamnă că îți pui viața în pericol. Probabil vei avea de-a face cu oameni care fac lucruri ilegale. Chiar dacă nu te vei simți bine, vei fi orbit de satisfacțiile pe care acest tip de stil de viață le aduce cu sine.

Rusia, influență diminuată în Transnistria. Veronica Anghel, expert în integrarea europeană: „UE a devenit principalul partener comercial al acestei regiuni”
Recomandări
Rusia, influență diminuată în Transnistria. Veronica Anghel, expert în integrarea europeană: „UE a devenit principalul partener comercial al acestei regiuni”

Când visezi alți oameni care sar în abis

Dacă visezi că alți oameni sar în abis, înseamnă că vei experimenta neplăceri din vina altcuiva. Este posibil ca cineva să te calomnieze pentru că nu mai ești într-o relație strânsă cu acea persoană. Vei auzi tot felul de minciuni care te vor răni. Îți va părea rău că ai încredere în acea persoană.

Când te trezești înainte de a cădea în abis

Dacă te trezești înainte de a cădea în abis, asta simbolizează un mare succes în viitor. Îți vei depăși propriile așteptări și mulți oameni o vor recunoaște. Munca ta grea se va concretiza în sfârșit, ceea ce te va motiva și mai mult să lucrezi în continuare cu tine. O persoană influentă te poate observa, ceea ce va avea ca rezultat o colaborare.

A fi pe marginea unei prăpastii

Un vis în care stai pe marginea unui abis, temându-te că vei cădea în el simbolizează îngrijorarea pentru o persoană dragă. Este posibil ca cineva din grupul tău de prieteni sau un membru al familiei să fi avut probleme grave de sănătate, dar tu nu știi cum să-l ajuți. Ține minte că sprijinul este extrem de important în acea perioadă, dar că singurul lucru pe care îl poți face pentru ei este să fii acolo când are nevoie de tine.

Alegerile despre care nu vorbește nimeni. Un Parlament de „ciucănari”, „ciolăcari” și „șoșonari”?
Recomandări
Alegerile despre care nu vorbește nimeni. Un Parlament de „ciucănari”, „ciolăcari” și „șoșonari”?

Când eviți căderea în prăpastie

A visa că eviți căderea într-un abis înseamnă că vei evita o ceartă cu un coleg, superior, partener sau cu cineva drag în viitor. Probabil că te vei afla într-o situație în care va trebui să-ți aperi acțiunile, dar vei reuși să demonstrezi tuturor că ai dreptate, fără să te compromiți.

A salva pe cineva de la căderea într-o prăpastie

Dacă visezi cp încerci să salvezi pe cineva de la căderea într-un abis, înseamnă că vei auzi o veste bună. Prietenul sau cunoștința ta probabil te va suna pentru a-ți spune ceva ce îți va aduce multă ușurare.

Dacă ai reușit să salvezi pe cineva care cădea în abis, înseamnă că vei scăpa de mari necazuri în viitorul apropiat. Ceva care te deranjează de mult timp se va rezolva într-un mod neașteptat. Asta nu înseamnă că nu va trebui să sacrifici ceva, dar va fi mai puțin important decât te-ai așteptat.

A arunca o piatră în abis

A visa că arunci o piatră în abis înseamnă că ai fost nedrept cu cineva. Probabil că ți-ai judecat prietenul sau un coleg pentru acțiunile lui, fără să te întrebi de ce ar face așa ceva. Încearcă să te pui în pielea lor în viitor înainte de a concluziona că vor să-ți facă rău intenționat.

Să visezi că cineva te împinge în prăpastie

Dacă visezi că cineva te împinge în abis, simbolizează dovada de paranoia din viața ta. Probabil crezi că cineva dorește să-ți pună în pericol reputația în compania la care lucrezi pentru a-ți prelua funcția. O altă posibilitate este să te îndoiești deseori de partenerul tău și să-l acuzi că este infidel sau necinstit cu tine, fără a avea dovezi solide. Trebuie să te schimbi dacă vrei acea persoană lângă tine.

Să visezi că cineva te salvează din abis

Dacă visezi că cineva te salvează din abis, înseamnă că ai nevoie de sfaturi. Dacă ai vorbi despre problema care te deranjează cu cineva în care ai încredere, ai obține o altă perspectivă asupra situației în care vă aflați. Nu trebuie să vă fie frică să vorbiți despre tot ceea ce simțiți și gândiți cu persoana iubită.

De ce visăm

Se pare că oamenii nu sunt singurele ființe care visează, există și alte mamifere care o fac. Studiile cele mai recente susțin că visele sunt modalitatea minții noastre de a ne sorta și de a înregistra experiențele, ajutându-ne să facem față evenimentelor sau chiar traumelor din viața noastră de zi cu zi, precum și ajutând la formarea memoriei de lungă durată. O altă teorie, susținută de personalități ca Sigmund Freud și Carl Jung, este că visele reflectă mintea inconștientă a unui visător și că imaginile sunt determinate de împlinirea dorințelor sau de dorințe inconștiente.

Una dintre cele mai mult studiate și argumnentate teorii este aceea că visele ne ajută să procesăm amintirile și emoțiile și să repetăm scenarii potențiale care s-ar putea întâmpla în viitor. Deci, modul în care vă interpretați propriile vise va depinde de propriile asocieri personale. Visele apar în principal în timpul somnului REM, dar pot apărea și în timpul somnului NREM, de obicei ca imagini non-narative.

Cercetătorii mai cred că majoritatea viselor sunt în culori, dar mulți dintre no ni le putem aminti în tonuri alb-negru sau gri, deoarece detaliile complicate ale viselor tind să se estompeze foarte repede. Visatul este de natură destul de vizuală, dar cei care au o conștientizare sporită a culorii în timpul orelor de veghe pot avea mai multe șanse să-și amintească visele în culori decât cei mai puțin conștienți de culoare.

Cum să-ți amintești visele

Fie că visezi că te faci de rușine sau faci pe altcineva de rușine, fie ai altfel de vise, e important să ți le amintești, pentru a le putea găsi semnificația. Unul dintre motivele pentru care visele pot fi dificil de reținut este că substanța chimică a creierului asociată cu memoria – norepinefrina – și activitatea creierului care ajută la reamintire sunt la cele mai scăzute niveluri atunci când visezi.

De fapt, dacă ai un vis, dar nu te trezești în timpul visului, sunt șanse foarte reduse să ți-l poți aminti. Visele pe care ți le amintești sunt cele din care te trezești. Deoarece amintirea viselor poate fi ușor întreruptă chiar și de cea mai mică distragere a atenției, ar trebui să încercați să vă amintiți cât mai mult din visul dvs. imediat ce vă treziți. Nu te da jos din pat si nu te gândi la altceva, dacă vrei să ai acces la visul tău. Încearcă să înțelegi orice imagini sau amintiri pe care le ai despre visul tău și notează-le pe o agendă lângă pat sau pe telefonul tău.

Urmărește cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Două crime comise în județul Constanța, aparent fără legătură între ele, scot la iveală un caz înfiorător
Știrileprotv.ro
Două crime comise în județul Constanța, aparent fără legătură între ele, scot la iveală un caz înfiorător
Ce s-a întâmplat cu tânăra stewardesă din Bistrița, găsită moartă în Japonia, la doar 30 de ani! Detaliul dureros făcut public de familie
Viva.ro
Ce s-a întâmplat cu tânăra stewardesă din Bistrița, găsită moartă în Japonia, la doar 30 de ani! Detaliul dureros făcut public de familie
Elena Udrea, mesaj din închisoare pentru fiica ei, în prima zi de școală: „Draga mea inimă…”. Ce mare și frumoasă s-a făcut Eva Maria!
Libertateapentrufemei.ro
Elena Udrea, mesaj din închisoare pentru fiica ei, în prima zi de școală: „Draga mea inimă…”. Ce mare și frumoasă s-a făcut Eva Maria!
De ce se îngălbenesc castraveții, de fapt. Metoda simplă prin care poți salva întreaga recoltă
FANATIK.RO
De ce se îngălbenesc castraveții, de fapt. Metoda simplă prin care poți salva întreaga recoltă
Bellu și Bitang, revenire istorică? » „Avem nevoie de ei. Degeaba ajută din umbră”
GSP.RO
Bellu și Bitang, revenire istorică? » „Avem nevoie de ei. Degeaba ajută din umbră”
Top 3 alimente congelate sănătoase cu beneficii uimitoare pentru organism. Protejează inima și sunt recomandate în diete
FANATIK.RO
Top 3 alimente congelate sănătoase cu beneficii uimitoare pentru organism. Protejează inima și sunt recomandate în diete
Jennifer Lopez, în cea mai sexy rochie, la 55 de ani! Artista vrea să-i arate lui Ben Affleck ce a pierdut! FOTO
Unica.ro
Jennifer Lopez, în cea mai sexy rochie, la 55 de ani! Artista vrea să-i arate lui Ben Affleck ce a pierdut! FOTO
Leonard Doroftei s-a întors definitiv în România. Ce ocupaţie va avea odată revenit: "Nu, restaurant nu vreau. Asta vreau să fac"
Orangesport.ro
Leonard Doroftei s-a întors definitiv în România. Ce ocupaţie va avea odată revenit: "Nu, restaurant nu vreau. Asta vreau să fac"
Ploi şi vijelii în toată ţara, până joi dimineaţă. La noapte, 14 judeţe şi Capitala intră sub avertizare meteo de furtuni
Observatornews.ro
Ploi şi vijelii în toată ţara, până joi dimineaţă. La noapte, 14 judeţe şi Capitala intră sub avertizare meteo de furtuni
Horoscop 10 septembrie 2024. Săgetătorii sunt în elementul lor și asta le dă putere, sporind efectul pe care îl au asupra celorlalți
HOROSCOP
Horoscop 10 septembrie 2024. Săgetătorii sunt în elementul lor și asta le dă putere, sporind efectul pe care îl au asupra celorlalți

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI