1. O porţie (cam cât o farfurie de ciorbă) de souflé de conopidă (conopidă la cuptor cu sos făcut dintr-un cub de unt, o linguriţă de făină, o ceaşcă de lapte şi două linguri de caşcaval ras sau de parmezan).
2. O bucată de muşchi de porc sau o jumătate de muşchiuleţ la grătar + patru-cinci linguri de varză călită (în sos de roşii) + ardei iute.
4. O pulpă de pui sau o jumătate de piept de pui + legume gratinate la cuptor – conopidă, broccoli, dovlecel, vinete sau ciuperci tăiate felii şi sos făcut din două linguri de parmezan ras, două linguri de smântână (12% grăsime), o ceaşcă de lapte cald şi ierburi aromatice.
5. O pulpă de pui sau o jumătate de piept de pui la rotisor (curăţate în prealabil de piele şi de grăsime) + o salată mare de varză albă, cu lămâie.
7. O bucată mare de peşte alb preparat la cuptor + roşii, busuioc, măsline, ciuperci sau alte legume fierte ori preparate la grătar (conopidă, dovlecel, vinete).
10. O conservă de sardine în sos tomat, pusă peste o farfurie cu legume fierte (fasole verde, conopidă, broccoli).
11. O farfurie de ghiveci de legume cu carne slabă (poţi pune dovlecel, fasole verde, conopidă, ardei gras, ceapă, vinete + sos de roşii şi multe condimente şi ierburi aromate).
13. Un carpaccio de peşte crud sau marinat (aperitiv din felii de peşte tăiate subţire) cu legume proaspete şi lămâie.
15. O salată mare din toate tipurile de frunze + morcov şi ţelină rase + ardei gras, castravete, roşie + două linguri de porumb + un ou fiert + o conservă de ton + şapte-opt măsline verzi.
16. O salată mare asortată (preparată din roşii, castraveţi, ardei gras, salată verde) + o felie de telemea nu foarte groasă + o linguriţă de sos pesto.
17. O salată verde asortată (roşie, ceapă verde, castravete) + o porţie de brânză de capră (băgată la cuptor 3 minute pe o felie de pâine crocantă).
18. O porţie (cam cât o farfurie de ciorbă) de mâncare de legume cu carne şi sos de roşii, la alegere: spanac cu pui, fasole verde ori conopidă cu carne de pui sau de porc.
19. O brânzică de casă mare (300 g) + legume proaspete (ardei gras, castravete, gulie, morcov, frunze de ţelină, roşii feliate, frunze de busuioc).
20. O salată bulgărească: salată verde, roşie, castravete, ardei gras, şase măsline negre, două felii de şuncă slabă, două linguri de caşcaval ras, un ou fiert.