Ingrediente:
600 g ciuperci, 10 felii şuncă, 8 tringhiuri brânză topită sau o bucată de caş, 4 ouă, 4 linguri făină, 2 cepe, verdeaţă, sare, piper, puţin ulei
Mod de preparare:
1. Ciupercile curăţate se fierb câteva minute, apoi se taie cubuleţe. Se lasă deoparte într-o strecuratoare la scurs şi racit. î
2. Şunca se taie cubuleţe, iar brânza topita sau caşul, de asemenea.
3. Ceapa se taie marunt, se căleşte puţin în ulei, iar când devine sticloasa, se adauga ciupercile bine scurse şi şunca şi se mai calesc împreuna aproximativ 5 minute. Compoziţia obţinuta se lasa la scurs şi racit într-o strecuratoare. 4. Albuşurile celor 4 oua se bat, apoi se adauga galbenuşurile, caşul sau brânza topită, amestecul cu ciuperci, făină, sarea, piperul si verdeaţa, după gust.
5. Amestecul se pune într-o tavă de chec şi se dă la cuptor pâna prinde o crustă aurie deasupra.