Ingrediente
- 250 g biscuiți digestivi
- 75 g unt moale și nesărat (la temperatura camerei)
- 500 g mascarpone (la temperatura camerei)
- 400 g Nutella (sau orice cremă de ciocolată doriți)
- bomboane Ferrero Rocher sau 100 g alune tocate mărunt
- 60 g zahăr pudră (cernut prin sită)
Preparare
Într-un robot de bucătărie, sfarămă biscuiții digestivi, adaugă untul și o lingură (15 g) de Nutella și amestecă-le până vezi că se omogenizează. Adaugă 25 g/3linguri de alune sfărâmate și continuă să amesteci până obții o mixtură de consistență nisipoasă.
Pune amestecul pe fundul unei tăvi joase (de orice formă ai/dorești) și presează cu buricele degetelor, cu fundul unui pahar sau cu al unei linguri până se uniformizează. Dă la frigider și apucă-te de făcut crema.
Citește tot materialul pe Unica.ro