Ingrediente

  • 250 g biscuiți digestivi
  • 75 g unt moale și nesărat (la temperatura camerei)
  • 500 g mascarpone (la temperatura camerei)
  • 400 g Nutella (sau orice cremă de ciocolată doriți)
  • bomboane Ferrero Rocher sau 100 g alune tocate mărunt
  • 60 g zahăr pudră (cernut prin sită)

Preparare

Într-un robot de bucătărie, sfarămă biscuiții digestivi, adaugă untul și o lingură (15 g) de Nutella și amestecă-le până vezi că se omogenizează. Adaugă 25 g/3linguri de alune sfărâmate și continuă să amesteci până obții o mixtură de consistență nisipoasă.
Pune amestecul pe fundul unei tăvi joase (de orice formă ai/dorești) și presează cu buricele degetelor, cu fundul unui pahar sau cu al unei linguri până se uniformizează. Dă la frigider și apucă-te de făcut crema.
Citește tot materialul pe Unica.ro

 
 

Urmărește-ne pe Google News