PORȚII: 18-20 bucăţi
PREPARARE: 30 min
FIERBERE: 30 min
► Ingrediente
► 300 g orez
►75 g unt
►sare
►un praf șofran
►ulei pentru prăjit
►3 ouă
►2-3 linguri făină
►o lingură pesmet
►un piept de pui
►o legătură ceapă verde
►2 ardei capia
►2-3 lingurițe ulei de floarea-soarelui
►o legătură pătrunjel

► Preparare:
1. Se fierbe orezul, apoi se adaugă șofranul și untul. Se lasă să se răcorească.
2. Între timp, se taie pieptul de pui cubulețe și se călește în ulei. Se adaugă ceapa tăiată mărunt și ardeiul. La final, se pun sare, piper și verdeață tocată mărunt. Compoziția se leagă cu pesmet.
3. Se bat ouăle spumă cu sare. Se ia orez, se face o gaură la mijloc, se pune o linguriţă din compoziția de carne și se formează chiftelele. Se trec prin ou, făină, ou și se prăjesc în uleiul încins.

Abonați-vă la ȘTIRILE ZILEI pentru a fi la curent cu cele mai noi informații.
ABONEAZĂ-TE ȘTIRILE ZILEI
Google News Urmărește-ne pe Google News Abonați-vă la canalul Libertatea de WhatsApp pentru a fi la curent cu ultimele informații
Comentarii (2)
Avatar comentarii

Roxana22 31.08.2023, 01:01

reteta excelenta

Avatar comentarii

Roxana22 12.10.2023, 00:23

Un articol util cu reteta excelenta

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.