„Dieta constă în trei mese fixe pe zi şi două gustări. Prima gustare este constituită din fructe de sezon (maximum 300g), iar a doua din nuci, morcovi sau ardei gras.Se vor bea minimum 2L de apă şi ceai neîndulcit pe zi. Între mese şi gustări se lasă o pauză de 2-3 ore. Ultima masă se ia cu 3 ore înainte de ora de culcare, pentru a lăsa timp suficient digestiei. La micul dejun se va bea o cafea neagră sau un ceai verde, neîndulcit. Nu folosiţi alte condimente în afară de sare (cantităţi moderate) şi piper.
Alimente permise: Salată de crudităţi, supă cremă de legume,mâncare de linte, humus, tabouleh, salată de fatoush, salată de hrişcă, spanac, piure de spanac, mâncare de praz cu măsline, orez brun cu legume asiatice, curry cu legume şi năut, noodleşi de orez cu sos asiatic şi legume, piure de urzici, piure de ştevie, ciuperci, quinoa, pilaf de quinoa, salată de alge, tofu cu salată de legume, qatmeal (ovăz cu quinoa şi lapte de soia) și supă cremă de broccoli”, a spue Cori Grămescu pentru unica.ro.