În ce vase e bine să gătim legumele

Fasolea, mazărea, năutul, lintea şi soia îşi păstrează nutrienţii în stare activă când sunt gătite în wok, în oala sub presiune sau la cuptor. Toate celelalte legume, dar şi ciupercile se gătesc în modul cel mai sănătos – gratinate ori sotate, fără adaos de grăsime – în wok, în dry cooker sau în tigăile cu suprafaţă neaderentă (ceramică ori teflon).

Sugestiile noastre

FOTO 1: Dry Cooker Trylogie, ceramică, Studio Moderna, AFI Palace Cotroceni, 149 de lei.

FOTO 2: Tigaie Tefal Sensorielle, eMag.ro,79,99 de lei

FOTO 3: Tigaie Wok Black Diamond, www.bizoo.ro, 99 de lei

FOTO 4: Oală sub presiune Fagor, www.smartbuy.ro, 146 de lei.

 

.
 
 

 
 

Urmărește-ne pe Google News