Ingrediente: 2 foi de tortilla, 1 piept pui, 2 linguri condimente pentru pui, 2 linguri ulei, 2 cartofi, 2 castraveţi muraţi, ardei iute, după gust; pentru sos tzatzichi: 400 g iaurt 10%, un castravete fabio, 2 linguri ulei de măsline, 2 căţei de usturoi, sare, piper, mărar, o lingură suc de lămâie; ketchup, salată verde
Preparare: Se taie puiul în bucăţi şi se condimentează, apoi se lasă la rece, cam 30 de minute. După aceea se căleşte în ulei sau se frige pe grătar.
Se taie apoi bucăţile în felii subţiri. Se curăţă cartofii şi se prăjesc. Se scot cu o sită şi se pun pe hârtie absorbantă. Se face sosul tzatichi. Se rade castravetele şi se stoarce. Se pune iaurtul într-un bol şi peste el se adaugă castravetele, usturoiul pisat, uleiul, sucul de lămâie, sare, piper, mărar tocat. Se ia o foaie de tortilla şi se aşază pe ea o foaie de salată, apoi, în mijloc, cartofii şi carnea. Se adaugă, după gust: ardei iute, sos tzatzichi şi ketchup. Se înfăşoară tortilla şi shaorma e gata.