Am vazut mame celebre, care au revenit in timp record la greutatea pe care o aveau inainte de a fi insarcinate. Cum a fost posibil acest lucru, cum au scapat ele de kilogramele acumulate si cum si-au recapatat tonusul atat de repede? Pentru a afla toate acestea, am apelat la Mihaela Cernea, de la Class, mamica unui baietel de un an.
Mihaela ne-a dezvaluit ca, la 4 luni de la nasterea lui Leon, a inceput un regim strict si un tratament intensiv ce a inclus 3 metode de slabire: Cellu M6-Endermologie, raze infrarosii si electrostimulare, pentru a ajunge la greutatea pe care o avea inainte de sarcina. Pentru asta, vedeta a mers de doua ori pe saptamana la Dreamline Beauty Center – str. Jean Louis Calderon nr. 36, sc.A, et.1, ap.13, tel: 021/ 313.00.94, www.dreamline.ro.
In doar 4 luni de tratament, cantareata a slabit 16 kg, ajungand la greutatea pe care o avea inainte de a ramane insarcinata-52 kg. Apoi a mai dat jos 3 kg, in prezent cantarind doar 49 kg.
Electrostimularea duce la rezultate vizibile in reducerea tesutului adipos si tratamentul celulitei. Se obtine tonifierea pielii si muschilor. Datorita unei largi game de programe, rezultatele pot aparea chiar dupa primele sedinte.
Tehnica de tratament cu Cellu M6 (endermologie) e asemanatoare masajului manual. Se creste circulatia sanguina si limfatica, se elimina excesul de lichide si toxine, se restructureaza tesutul conjunctiv. Pielea se tonifica, se remodeleaza si isi recapata elasticitatea. Tratamentul cu Cellu M6 e relaxant, nedureros si nu implica administrarea de substante chimice.
Incalzirea profunda, produsa de contactul cu razele infrarosii, penetreaza cu 5-6 cm tesutul adipos. Prin incalzire e favorizata arderea grasimilor, oxigenarea tesuturilor tratate si imbunatatirea fluxului sanguin, datorita vasodilatatiei. Rezultate foarte bune se obtin si in ceea ce priveste reducerea tesutului adipos de pe picioare, coapse, fese si brate.
Regimul Mihaelei e bazat pe fructe si legume
Iata ce regim a urmat Mihaela, in paralel cu procedurile de la cabinetul de estetica:
• Mic dejun: o felie paine integrala (graham, secara), 1 iaurt sau branza slaba, 1 ou, ceai/cafea/suc de fructe fara zahar;
• Gustare la ora 11.00: 1 fruct;
• Pranz: o salata din carne slaba sau peste, rosii, castravete, salata verde, salata chinezeasca, fasole verde, ardei gras, ciuperci, ridichi, varza, dovlecei, conopida, telina, ulei de masline si lamaie. Fara sosuri cu maioneza.
• Cina: gratar de pui/peste/vita cu salata. Iaurt, rosii cu branza, salata de ton sau orice combinatie de legume (fara maioneza sau sosuri cu smantana; se poate face un sos din iaurt degresat cu putin usturoi, sare, piper si oregano, care se adauga la legume). Alta varianta: un castron cu salata de fructe: portocala, mandarina, mar, kiwi, ananas, cirese, capsune, piersici (orice, mai putin banane, curmale, stafide).