« Înapoi la articol
Daniel9090 • 12.12.2023, 14:11
Ingredient natural extras din plante sau cereale, utilizat pentru îngroșarea și legarea alimentelor, conferind textură și consistență în preparatele culinare
Nicoleta1807 • 16.11.2023, 16:17
Amidonul este foarte folosit în bucătărie
Nicoleta1807 • 16.11.2023, 16:16
Un articol foarte interesant.
Gore24 • 23.10.2023, 20:27
Un articol foarte interesant!
Roxana22 • 28.09.2023, 21:32
Un articol util cu reteta excelenta
ElenaMA • 31.07.2023, 16:41
interesant de stiut
bartusgeorgiana • 30.07.2023, 16:32
Nu știam de contraindicații
bartusgeorgiana • 30.07.2023, 16:31
Dar în forma naturala merită consumat
bartusgeorgiana • 30.07.2023, 16:30
Din diverse motive l.am evitat
Nu îl prea folosesc de obicei
Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.
Daniel9090 • 12.12.2023, 14:11
Ingredient natural extras din plante sau cereale, utilizat pentru îngroșarea și legarea alimentelor, conferind textură și consistență în preparatele culinare
Nicoleta1807 • 16.11.2023, 16:17
Amidonul este foarte folosit în bucătărie
Nicoleta1807 • 16.11.2023, 16:16
Un articol foarte interesant.
Gore24 • 23.10.2023, 20:27
Un articol foarte interesant!
Roxana22 • 28.09.2023, 21:32
Un articol util cu reteta excelenta
ElenaMA • 31.07.2023, 16:41
interesant de stiut
bartusgeorgiana • 30.07.2023, 16:32
Nu știam de contraindicații
bartusgeorgiana • 30.07.2023, 16:31
Dar în forma naturala merită consumat
bartusgeorgiana • 30.07.2023, 16:30
Din diverse motive l.am evitat
bartusgeorgiana • 30.07.2023, 16:30
Nu îl prea folosesc de obicei
1 2 ›
Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.